- trasar ihop.

jag är helt slut idag. är så trött att jag bara gråter hela tiden, det tar sönder mig. skolan är bara för mycket plus att jag har fixat med jobbet, så varje onsdag är de kassan som gäller för mig framöver. jag kommer gå under och bli ett vrak, så känns de i alla fall nu. helt sönder stressad. jag förstår inte hur jag ska hinna med allt! HJÄLP, jag kommer dö!

men imorgon är det i alla fall fredag, skönt! jag ska åka till micke direkt efter skolan. det ska bli skönt att få komma hemifrån och bli lite bortskämd. :) tihi. han är duktig på sånt min karl! haha, vad töntigt de där lät. :P snart kommer peter och mattias över, vi ska titta på idol. :) och peter ska lämna basen som min brors band ska låna av honom. de har spelning nästa helg. :) håller tummarna för att det går bra för dem. :) tihi. jag känner att jag är i behov av att de går bra för någon i alla fall. :) bror fyller även år på måndag och jag har fortfarande inte köpt något, jag vet inte vad jag ska köpa heller. han säger bara något vackert eller något sött när jag frågar. så jag har stora problem. ;)

ems har fixat hemtelefon, så nu kan jag prata med henne när jag vill. behöver inte ha några pengar på mobilen för att få tag i henne och det känns superskönt. :) och snart får jag gå ut med dem. jag längtar! bara 39 dagar kvar nu! :)

har förresten fått typ miljoner nej på APU-platser. :( det är drygt och jobbigt eftersom jag känner att jag inte ens vill gå ut på APU! :(

nej. usch! nu ska jag gå och städa. sen måste jag få SOVA! GODNATT!

(ge tillbaka sommaren till mig)- ge mig fredag!

tisdag idag och jag vill ha fredag nu! jag är superduper trött och har jätteont i skallen. skolan dödar mig, det är så mycket att tänka på hela tiden, så mycket ansvar så man nästan dööör! och jag har fortfarande inte hittat någon APU-plats. usch, snälla låt det bli fredag! :)

igår var jag hemma hos min underbara käraste micke. :) tihi. vi åt köttbullar och spagetti. mästerkockens favorit mat. haha. och myste vi i soffan hela kvällen. det var så mysigt att bara vara med honom, jag saknar honom så mycket när vi inte ses. :( men i helgen ska jag bara vara hans, hela långa helgen. :) tihi. då ska vi pussas massor! jag längtar. ♥

snart kommer mattias förbi och då ska vi kolla på idol. :) det börjar idag, shit vad jag har längtat. :) tihi.
sen måste jag duscha. :) ciao!


(snart)

- jag trodde på ordet föralltid.

söndag och ångesten är tillbaka igen. natten var bara tårar, tårar och ännu mera tårar. tårar som rinner och tårar som aldrig kommer ta slut. jag bara känner det. jag kommer aldrig kunna välja mellan dem. det kommer aldrig gå. jag vet att jag kommer förlora en av dem och jag tycker ju om dem båda så äckligt jävla mycket. jag vill inte vara utan någon av dem. jag kommer få gråta många tårar innan detta är över.

kina igår med gänget. det var urmysigt. och superduper gott! verkligen värt varenda krona, tror jag och mattias ska göra om det där när han får pengar. :) och sebbe och sofia är så sööta. jag blir så avundsjuk! och så var ju sötungen petter med också. :) tihi. han är så där supersöt så man bara vill pussa på honom.
men mattias är fortfarande världens sötaste människa. ♥

idag ska jag bara ta de lugnt. sitta här och ligga fraamför tv:n. gå ner och köpa lite godis, sakna ska jag göra och tårar kommer säker rinna. jag står inte ut med att se allt vi byggt upp bara försvinna. alla våra minnen och stunder, och nu försvinner du 70 mil ifrån mig. det gör ont men jag har redan börjat vänja mig. jag trodde bara på ordet föralltid, det ordet finns inte i mitt liv längre. inte ordet framtid heller!


(på avstånd är allting vackert.)- som vanligt igen fast ändå inte.

nu har jag gått tre dagar i skolan och idag är de lördag. det blev ingen lugn start utan vi körde hårt från början fast de känns rätt skönt ändå. :) att bara få komma igång och släppa allt annat. fast hjärnan är lite trög i starten i alla fall. och att träffa min kära underbara klass var helt underbart igen. :) nu är vi treor, sista året har tagit sin början, vi är nu mera jk3! :) och det känns skönt och jag vet att de kommer gå undan. jag ska klara de här året och gå ut med fina betyg och underbara minnen. :) och för alla som vill komma på studentskivan den 29 maj, köp en biljett. ;) för jk3 kommer äga seven den 29 maj 2oo7! :)

ikväll blir det kina med mattias, sofia, petter och sebbe. :) det ska bli riktigt mysigt. :) mycket trevligt sällskap och massor med god mat. :) tihi. det blir dunder och jag ska faktiskt vara en duktig linda och fotografera en massa, har varit lite dålig på de på sista tiden. men det ska bli ändring på det ikväll. :)

igår så var jag nere på stan med petter, fia och mattias. :) och vi hade så jävla kul, jag älskar att titta på hur folk ser ut. :) jag och fia skratta så jävla mycket. hon är dunder.♥

och igår var de lön, jag som skulle köpa en jacka fick som vanligt beslutsångest och kom hem utan. :(

micke är dum och har åkt till sin mamma i enköping i helgen, jag saknar honom. jag vill att han ska komma hem så jag får krama honom. :) på måndag hoppas jag vi ses. :) jag hjärta honom. ♥

nu måste jag kila och göra mig iordning. :) ciao!

(öppna din dörr och säg att du vill ha mig här) - bara jag kvar då.

idag har alla börjat skolan då förutom jag. :P bror min har börjat gymnasiet och går nu mera i mp1a på guc. :) tihi. och lilla syster har börjat i 8d. :) mattias började sitt sista år på gymnasiet idag. :) och nu är det alltså bara jag kvar. :P


ska snart ner på stan och möta mattias. jag ska köpa yoghurt. :) de är så gott och lite annat gottit. :P haha. sen imorgon ska jag bara slappa, imorgon är de sista dagen på sommarlovet för mig. :) och den ska tillbringas tillsammans med mattias och massa bra filmer och sånt. det är vad jag hoppas i alla fall. :)

nu ska jag duscha. och förresten så kommer anna faktiskt hem ikväll. :) ♥


- rädd.

nu är det inte långt kvar. om några dagar ska man lämna sommarens frihet bakom sig och sätta sig i skolbänken igen i tio långa veckor. det är lika många veckor till höstlovet som det här sommarlovet varit. det känns helt sjukt. och innan de lovet ska jag fylla arton hela år. :)

sitter hemma hos micke, han har lagt sig. lika tråkig som vanligt. :P jag lyssnar på kent och pratar med erik och mattias på msn. :) tänker för mycket och är hungrig. ovanligt!

mattias och jag var och kollade vad de kostar att pierca sig på olika ställen. :) intim piercing kostar 700! :P så nu vet ni de. :P haha, jag längtar efter min tatuering. :) tihi.

jag prata med anna igår. :) jag längtar äckligt jävla mycket efter henne. de känns konstigt att hon flyttar den nionde. en månad innan jag fyller år. men hon har ju lovat att vara hemma när jag fyller år. :) jag kommer verkligen sakna henne, och kan jag så ska jag åka och hälsa på henne och erik några dagar på höstlovet. förhoppningsvis kanske även mattias följer med. :)

nu ska jag fortsätta läsa kenttexter. :P och sen sova. :) godnatt sverige. ♥

(jag vill inte vara rädd, varför måste jag vara rädd?)

- vi kan inte.

allting är väldigt kaos just nu! jag håller på går sönder. snart är de bara småsmåsmå bitar kvar av mig. ingenting är som jag vill att det ska vara. jag hatar det! jag vill inte gå sönder. jag orkar inte mer.

vi kan inte vara tillsammans, vi kan inte vara isär. vi älskar varandra för mycket. <3:(

mycket är konstigt och de kommer bli ännu värre.
:(

- partyslynor.

PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!PARTY!

- fredag.

jag hatar dig så grymt jävla mycket. jag såg dig som en bror men aldrig mer, ALDRIG!
jag tycker du kan visa de människor som hjälpt dig de senaste åren lite mer respekt och varför går du runt och hatar mig? jag förstår inte, du räknas inte i mitt liv längre i alla fall!

och på onsdag börjar vi. det känns både och. jobbigt och bra på samma gång. jag kommer tillbaka till skolan med ett nytt liv. det känns konstigt men jag längtar efter alla sötungar. <3

och så saknar jag pojkvännen jättejättejättemycket! han är dum och ska gå på krogen ikväll och efterrsom jag har 52 dagar kvar (mycketlite) så får jag inte följa med. det är synd om mig, massor! men jag ska förhoppningsvis träffa massa vänner som har ett år kvar till krogen ikväll. :)

tacos nu med familjen.  :)

(ni är luften som jag andas)

- torsdag.

idag sitter jag hemma och skriver. ovanligt att jag är hemma faktiskt. har ju tillbringat de två senaste veckorna sen vi kom hem från kreta med vännerna i stadsparken eller hos min tönt i gottsunda. :) fast han är hos sin mamma i enköping tills imorgon. så nu får jag gå hemma och längta efter honom istället. :)

och eftersom mattias sovit bort halva dagen och micke är i enköping så bestämde jag mig för att umgås med min kära pappa idag. :) vi åkte ner på stan och jag lyckades faktiskt få med mig honom till tretton. :) där tittade vi på en del tatueringar men jag har redan bestämt mig, det blir en sjöhäst men vart den ska sitta är mitt problem nu. :P haha. efter en sväng på tretton blev det lite olika affärer nere på stan. :) bland annat akademibokhandeln. där kollade vi kokböcker med medelhavsmat och så var vi på indiska och köpte jättesnygga mattor till mamma och pappas sovrum. :) sen ville jag äta men inte pappa så vi åkte till arlanda med massa papper till pappas chef, eftersom han är sjukskriven till den 27 augusti och troligen ännu längre! efter de handla vi lite mat på gränby. :) så idag har jag umgåtts med pappa och ska fortsätta kvällen med mattias. :)

mamma kommer också hem imorgon, hon är i grisslehamn med jobbet, det har typ planeringsdagar. :) jag saknar henne lite faktikst eftersom jag inte träffat henne så mycket på sista tiden. :(

igår var vi och klippte oss och jag klippte upp ganska mycket och blev skitnöjd. :) det brukar sällan bli så.

 
resultatet efter klippningen. :) 


nu ska jag kila och hjälpa pappa med maten. hamburgare! :)
(jag vill känna att jag lever)

- från första stund

nu är det bara en jävla vecka kvar sen är man tillbaka i verkligheten igen. jag kan knappt fatta att hela sommaren redan gått och vad mycket som har hänt i mitt liv på så kort tid. jag sa till ems igår att man tänker alltid på allt man ville göra men aldrig gör och då känns sommaren värdelös! men så får jag inte tänk just nu, jag vill inte ens tänka så! fy fan!

nu ska jag kila, kort inlägg idag. ska iväg och klippa mig. ciao!


(jag älskade dig från första stund)

- måndag.

mitt i natt är klockan och jag sitter på msn med ems och mattias. micke ligger bredvid mig i soffan och sover. ute regnar de som tusan, jag har stängt av musiken för att jag ska kunna höra regnet. :) det är så mysigt.

dagen har vart mycket trevlig. micke och jag åkte över till johan och där käkade jag min underbara sallad från cupido eller hur det stavas. sen hade jag tråkigt för det satt och spela på datorn. då ringde fox och jag gick över dit, det bor väldigt nära varandra. :) och så satt han och jag där och snackade ett tag. sen kom mattias över också, så vi snackade och umgicks. lyssnade på musik. jag diskade åt foxen. :) det var en trevlig kväll. :)

och imorgon vid den här tiden är jag hemma hos min sötunge som kommer hem imorgon. :) jag längtar. vi ska till mig först och jag ska packa om efter några dagar hos micke, hämta hennes present och snacka lite med familjen och så. :) tur att mamma slutar tidigt imorgon. :P haha. sen ska vi åka till henne, kolla på film (tror de inte bli så mycket film) och prata massor! de har ju hänt en del sen vi sågs sist om man säger så. tihi. och jag känner på mig att de kommer bli mycket kramar och tårar och sånt skit. men hon är en klippa rakt igenom ems! <3

nu ska jag mysa lite med micke. :) tihi.(vi är oslagbara tillsammans - jag älskar er!)


- hos micke.

godmorgon!

har typ precis duschat och sånt skit. :P sitter och pratar med erik på msn och försöker få ett vettigt svar ur mattias i fall vi ska ses på stan idag eller inte men jag får bara ett "mmm" till svar hela tiden. och micke är i duschen. vi ska typ åka till johan snart tror jag. :) så jag får ju typ åka ner på stan igen om jag ska träffa mattias. haha, mycket åkande idag. :)

nu är det inte långt kvar. imorgon kommer ems hem! jag lääängtar så mycket, jag kan inte fatta de och om ungefär en jävla vecka är man tillbaka i verkligheten igen och den här gången är det mitt sista år i gymnasiet vi snackar om. jag längtar till studenten men inte efter journalistik eller praktik. BLÄ! haha.

snart tappat all min färg, det ser ju inte så fint ut. haha. :P men det finns solarium. tihi. usch, vad men skit jag skriver. jag bara snackar skit hela tiden, haha. måste i alla fall säga att micke och jag prata ut igår och jag litar på honom. jag gör verkligen det! jag tycker om honom!<3

nu ska jag sluta skriva och snart måste jag tänka på ems när hon ska ta hål i naveln. :P ciao!

(visa är mer speciella än andra)

- mitt liv är en såpa.

sitter hemma hos micke och snackar med folk på msn. han sover, tråkmånsen. men han har typ feber stackaren. jag ska snart krypa ner där bredvid jag med. men jag ska skriva några rader här först.

jag vet inte riktig vad jag ska säga om allt som händer i mitt liv just nu. petter kalla det en såpopera och de känns fan så ibland. men jag har ingen ond tvilling, inte än i alla fall. tihi. :P han skulle leta efter en åt mig på gula sidorna och använda "lindas onda tvilling" som sökord. haha. jag har i alla fall lovat ems att inte falla och jag ska verkligen försöka att inte göra de. men gör jag de så får du hjälpa mig upp igen gumman! <3

pratar med simon och mattias och ems på msn jus nu.:) simon var de evigheter sen jag hörde nåt från. det är alltid trevligt att prata med honom. :) han är precis som erik och mattias för mig, de tre kommer alltid vara speciella. jag kommer aldrig kunna släppa någon av dem helt. :)

festa i veckan. och ems kommer snart också. :D då ska jag sova där. :D:D jag läängtar! tihi.orkar inte skriva mer nu. godnatt sverige och puss på min emelie. <3

(för de finns ingen som du i hela universum)

- slutar aldrig.

idag är ångesten tillbaka igen. det gör så ont när du säger att aldrig kommer fungera igen eftersom du inte vill. det smärtar i mig och de gör ont. jag förstår inte hur jag kunde vara så dum och göra ett sånt stort misstag. jag kommer aldrig förlåta mig själv, visste vi gjorde de gemensamt men jag känner att jag gjorde de mest för det var jag som tog upp de. jag HATAR mig själv!

ska klunka vin i min ensamhet idag och sen får vi se vad som händer. och jag måste säga tack till sofia som orkade lyssna på mig hela natten igår. jag är inte värd så mycket kärlek. <3

och jag saknar er. snart ses vi allihop igen. och jag kommer nog bryta ihop mycket i höst men jag ska göra mitt bästa för att orka vidare. men de kommer bli så jävla hårt och svårt. det är tuffa tider just nu!


(jag slutar aldrig hoppas)

- partyslyna.

god morgon. :)

sitter här och funderar på om jag kanske borde gå och fixa mig om mattias snart kommer över och då ska vi börja grogga. :) party hela dagen idag. :D

måste bara säga att muse är riktigt jävla bra, lika så otep och evanescence. :) jag lyssnar sönder dem just nu. speciellt muse - invincible. texten i den låten får mig att rysa. jag älskar den! :)

för alla som vill träffa mig och finns i uppsala under kvällen så kommer jag att finnas i vår vackra stadspark tillsammans med ett gäng glad människor. jag kommer att syns genom min nya svartröd randiga tröja och korta jeans kjol med nätstrumpbyxorna till. :P så ser ni någon som ser ut så så är det nog jag. :P

nu väntar duschen om syrran blir klar snart! haha. och jag saknar er. <3

(tillsammans är vi oslagbara)

- så jävla bra.

"Invincible" - Muse

Follow through
Make your dreams come true
Don't give up the fight
You will be alright
'Cause there's no one like you in the universe

Don't be afraid
What your mind conceives
You should make a stand
Stand up for what you believe
And tonight
We can truly say
Together we're invincible

During the struggle
They will pull us down
But please, please
Let's use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible

Do it on your own
It makes no difference to me
What you leave behind
What you choose to be
And whatever they say
Your souls unbreakable

During the struggle
They will pull us down
But please, please
Let's use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible
Together we're invincible

During the struggle
They will pull us down
Please, please
Let's use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible
Together we're invincible

- tillsammans är vi oslagbara mattias. <3


- BORT!

jag tror aldrig jag har mått så här dåligt. fy fan! jag mår illa och vill bara bort från allt. BLÄ!
jag hatar den där jävla klumpen i magen och att minsta lilla sak påminner mig om vilken idiot jag är!

emelie kom hem! och anna med. <3

prata med anna idag för första gången på typ två månader. jag saknar henne. <3

nu ska jag krypa ner och försvinna in i alla äckliga plågsamma minnen och drömmar.

ångest.

ångest!

vad fan har jag gjort?
varför ska jag vara så dum och komma på vad jag kastat bort när det är försent?
varför gjorde jag så?
vad har jag kastat bort?
jag ångrar mig så jävla mycket.
snälla, kom tillbaka?!

- dagen efter.

idag är det bakis dag kan jag ju säga. efter två dagars ordentligt festande så mår man lite så där. haha. sitter hemma hos micke och skriver. han följde med marika till alle, han skulle hämta upp henne. :) medan markus är i badrummet och försöker spy. :P haha. fan vad vi hade kul igår. marika var helt tokfull, hon utmana micke och man gör inte det. men vi hade kul, förrfest hemma hos micke, sen ner i stadsparken för att möta upp mattias, markus och peter. sen satt vi där hela kvällen, åkte hem runt halv ett med taxi. väl hemma fortsatte vi nån timme till. marika och jag shota tequila och åt kebab och sen kan jag säga att inte kommer ihåg så mycket mer. :P men kul hade vi!

fredag är det fest igen. marikas kompis ska ha festa. så vi ska dit och parta lite. :) 

och om en vecka är ems hemma igen. fy fan vad jag längtar! bara sex dagar kvar nu. :) och idag är det exakt två månader tills jag blir stor flicka. :) fatta två månader! det är ju ingenting. vi kommer ha så kul i framtiden, marika och jag och ems och jag. och om två veckor börjar skolan igen, jag kan inte säga att jag längtar men jag längtar efter hela jävla JK3! (det kommer bli svårt att skiljas från dem i sommar) 

OCH JAG SAKNAR DIG!
(hösten 2oo6 - här kommer jag!)

- sommarens sista dagar.

godmorgon världen! jag har lyckats ta mig upp ur sängen innan tolv. det är otroligt! för lite sömn med för mycket tankar. blä!

mamma och pappa satt och prata om scheman och frågade när min bror skulle få sitt. då kom jag som är så smart på att jag kunde gå in på guc:s hemsida och leta rätt på mitt egna schema. jag hitta de, det bara låg där. jag medela alla er små jk3 att vi kommer gå till halv hem tisdagar och fredag och till fem på torsdag, halv tre på onsdag och tjugo över tolv på måndag. och jag som har läst historia har världens bästa måndag, eller de är bara naturkundskap för mig. :P haha. de känns faktiskt rätt skönt att ha schemat (om de nu kommer få fortsätta att se ut så här) för då kan man börja tänka på hur man ska jobba och så. :) och på hur jag ska fördela min fritid på micke och vännerna, träning (om jag nu kommer så långt) och utgångar och sånt trevligt. ;) tihi.

det är ungefär en månad sen idag. det känns så konstigt. för jag har verkligen insett att jag inte kommer få tillbaka honom, att det verkligen är slut. det känns tomt! att försöka förstå mig är inte lätt och jag har aldrig varit lätt att leva med heller. jag kommer aldrig kunna sluta älska honom! aldrig!

favoriter i musiken just nu är:
flipsyde - happy birthday
gentleman - superior

nä, dusch som väntar nu och sen in till stan med sötungen marika och förhoppningsvis en sväng till älsklingen också. men han är sjuk. :(

njut av sommarens sista dagar!

(allt är bara drömmar som krossas)

- allt kommer gå åt helvetet.

nu kommer lite uppdateringar. det var ett tag sen jag skrev något ordentligt här.

jag är i alla fall hemma igen efter kreta och jag tappar redan färgen. det ser fördjävligt ut. :( jag fick vara brun ett lite tag i alla fall. :) 

sitter och laddar lite musik. och funderar lite på vad jag ska skriva. allt är lite konstigt. jag går och bär på en äcklig magkänsla av att hela min värld snart kommer ramla ihop. att något snart går åt helvetet. och att jag då förlorar ännu mer än vad jag redan gjort den här sommaren. just nu vill jag bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och aldrig mer kliva upp. jag har ont i själen, i hjärtat och i kroppen. jag gråter hela tiden och huvudet är överfullt med tankar.

att mattias har hittat en sötare tjej än mig gör mig äckligt svartsjuk fast jag är tillsammans med micke nu. fast jag är kär i micke så gör de ont. det är inte så lätt när för mycket tankar kommer. att tänka att han ska vara lika söt mot henne som han alltid varit mot mig. det gör ont!

jag borde sova nu. jag vet ändå inte hur jag ska få ner hur jag mår med ord. jag har för länge sen slutat hoppas på allt. imorgon ska jag i alla fall picknicka bort dagen med marika. :) längtar!


(tankar blir bara värre)


- jag hatar de här.

hemma igen och jag lovar de kommer uppdateringar senare. jag känner bara att just nu orkar jag inte.

JAG FÅR TA ALLA JÄVLA SKIT FRÅN ALLA!
VI GJORDE ETT GEMENSAMT BESLUT!
NÄR FAN SKA NI FATTA DE?

- de är nära nu.

jag saknar micke, mattias och ems. mina tre hjärtan! jag älskar er och snart ses vi igen! <3

- usch.

JAG VILL HEM TILL ALLT JAG SAKNAR! DE ÄR JOBBIGT! JAG DRÖMDE OM ALLT I NATT OCH IGÅR GRÄT JAG: JAG VILL BARA HEM!