- åttonde maj (en månad kvar)

så sitter jag här igen. är helt slut. har varit i skolan idag, var på varje lektion. jag känner mig riktigt duktig. :) sen har jag skrivit religionsuppsats. ska försöka göra klart den imorgon, senaste torsdag. sen ska jag förhoppningsvis får hem photoshop så jag kan fixa med de där sista bilderna. och om jag har tur kanske jag får låna studion på fredag. :) sen fick vi uppsats papper idag som ska in den 25, då även allt annat ska in för betygen sätts den 29! :)

på torsdag är de visning på lägenheten, tony kommer och ska visa den. :) har inte bestämt mig om jag ska vara hemma då eller inte. vi får se, de beror nog lite på vädret. kanske åker ner på stan en sväng. :) men jag måste typ plugga, usch! jag mår dåligt av de här. blää!

imorgon ska jag jobba, tråkigt som fan men jag måste. vi ska betala studenskivan och de är 600 kr! jag har iallafall sålt varje biljett nu, hela tio stycken. :) de jag sålt till är, totte och matte, fredrik och johan, mickes jobbarkompis kim och hans två kompisar, sarah och hennes dennis och så tony. :) kanske blir de några till vem vet. ;)

snart är det iallafall fredag och då kommer min baby hem. :) men jag kommer vara tråkig och plugga typ hela helgen, jag måste försöka ta igen så mycket som möjligt. jag vill inte ha ig i allt som sagt.

nej, nu ska jag vänta på att micke ska ringa och sen ta och sov lite. :) drömma om min baby. förresten de är en månad kvar idag, sen är de slut. jag längtar!

emelie andersson och jennifer jakobsson och mikaela lindebrand och sofia nährström - jag älskar er! <3

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback