- första maj.

så var de här årets sista april över. :)

jag firade med att åka hem till bälinge och fika med mamma. :) visade upp min studentklänningen. (den kom i torsdags) och pratade massa skit. kollade igenom mina flyttahemifrån-kartonger. sen fick vi skjus hem av dem, de skulle till maxi. vi handlade hem kyckling och sånt gott och mysmiddag hemma sen. :) öppnade den första cidern och sen kom totte och co. :) även ems kom. vi drack, pratade, skrattade, fotade, sjöng och bara flum. sen spåra de som vanligt. haha! :) det var en konstig kväll men den var soft. :)

imorgon börjar jag skolan igen efter att ha varit borta från den ett tag. senaste jag hade en lektion var den 14 februari, alltså alla hjärtansdag. det är liksom ett tag sen! :) de är ångest och skit men även någon slags frihetskänsla som börja ta form i mig. jag vet att om en månad är de första juni och då är de sju dagar kvar. :) jag längtar så!
och om två månader flyttar vi. fatta, två månader! :D

nej, fy fan vad sliten jag känner mig. jobbat hela helgen och sen festat hela dagen igår och så jobba imorgon. tvätta om ett litet tag och sånt blä! nej, usch! matdags, ciao!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback