- trettioförsta maj.

fan vad jag verkligen, verkligen hatar att vara ensam. jag har en jättejobbig känsla i magen hela tiden när jag är själv här men aldrig när jag är själv hemma i bälinge. neej, jag hatar de här. jag vill inte. snälla, låt mig slippa!

ska snart duscha och sen försöka äta något men jag vet inte riktigt vad eller om jag orkar göra nåt och äta och sen börjar jag jobba klockan fem. jobbar fem till halv tio idag och det är väl rätt okej men jag tycker inte om att komma hem till en tom lägenhet. neej, fy fan.

imorgon är det en vecka kvar, en enda ynka jävla vecka kvar sen tar vi på oss mössorna och skriker! :D fan jag längtar fast samtidigt så har jag sån ångest för studenten så jag mår illa. usch! på lördag jobbar jag igen då, åtta till fem och då är det även en månad kvar sen flyttar jag hemifrån. jag ska flytta om en månad och på nåt sätt hoppas jag de går fort till första juli för jag är så less på att går runt här och vänta hela tiden. blä! vi har inte ens packat hälften, de är så tråkigt att packa själv. :(

och så mycket otur som jag haft på sista tiden kan man ju bara inte ha, de är ju sjukt! mina stövlar är fortfarande borta, vet inte alls vart de kan vara. och så igår säger sara att hon inte ska ha sofforna, så nu ligger de på blocket. hoppas verkligen vi får de sålda och sen ringer pappa igår och säger att växellådan på vår studentbil har gått sönder och att mats inte kommer hinna laga den till studenten. jag blev så ledsen så jag grät! fyfan! :(

neej, jag säger bara "hej, jag är otursbarn just nu". usch! det är även sista maj idag och de betyder att man får studiebidraget, hurra! :D dusch nu och sen mat. ciao!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback