M.E.S - jag andas för er!


på flera platser samtidigt

nu lyssnar jag på musik och håller på bestämmer vad jag ska ha på mig ikväll, vet fortfarande inte vart vi ska ta vägen. haha men kul blir de säkert vart jag än befinner mig när klockan slår tolv så vet jag att jag iallafall får en nyårskyss! och jag önska jag kunde dela på mig och vara på massa olika ställen idag men de går inte så jag önskar er gott nytt år och hoppas ni får fira in de nya året med de ni älskar mest!

NYÅRSPUSS!

nyårsafton

nu har årets sista dag tagit sin fart, jag gick inte och lag mig fören halv två i natt. har verkligen storstädat mitt rum kan man säga, städat och rensat garderoberna, plocka ordning på skor och på alla väskor som låg överallt, jag rensa papper och satte in de viktiga i min pärm, jag damtorkade över allt, rensade bland alla mina böcker och gjorde en lista på alla dem jag har, kastade en massa saker. det blev tre plastkassar med skit. och så bäddade jag rent i sängen! nu är de bara att dammsuga kvar och det ska jag göra idag. :)

men först ska jag duscha och sen försöka hinna med och få något i min lilla mage! måste bestämma kläder för ikväll med. vi vet inte ens vart vi ska ska, haha. ;)

pusspuss

årets sista dag

idag är de årets sista dag och jag känner faktiskt som jag sa igår, måste året verkligen ta slut. jag som velat det så länge vill bara en extra dag till och minnas 2008 på! men som en kär vän sa "vi har ju iallafall haft några roliga stunder i år och det är dom som räknas" och tänk så rätt han har och nästa år kan inte bli annat än bättre! :)

så ikväll när klockan slår tolv och 2009 tar fart så ska jag minnas 2008 som året då jag lärde mig ta vara på de små stunderna i livet, det små stunderna av ren lycka och tänka att 2009 ska bli de året då allt vänder! :)

och utan micke, emelie och sebbe skulle jag aldrig klarat alla det jobbiga nätterna, alla de svarta dagarna. det har varit ni tre som har dragit upp mig och hållit mig kvar ovanför ytan. fått mig och skratta när jag helst velat gråta.
jag älskar er av hela mitt hjärta!

så här kommer jag minnas 2008

låt: takida - curly sue, simple plan - save you, volbeat - maybellene i hofteholder, hejdusitterochstirrar
band: takida, simple plan och volbeat
krog: klaras i örebro! (jag går knappt ut längre!)
bok: har läst sjukt mycket böcker i år, kan inte välja alls.
film: mamma mia, twilight, sex and the city
mat: kebab, tusen gånger om! haha.
skor: ballerina är bara bäst!
kläder: mina älskade jeansshorts.
dag: 9 oktober! ;)
serie: one tree hill, heroes, gossip girl
resa: gävle och örebro! <3
bästa: M,E,S,T!
värsta: att vara utan jobb och pengar
saknad: alldeles alldeles för många
drink: gin och tonic
fest: finns många sjuka fester från de här året!
utgång: första gången på klaras. ;)
sjukdom: förkylningar!!!
skiva: ingen alls, bara massa bra låtar!.
födelsedag: min 20 årsdag!!!

2008

januari - 2008 skålades med ett härligt gäng människor, jag jobbade på och längtade efter våren, emsan flyttade från uppsala.
februari - jag köpte äntligen en ny mobil, en rosa sony ericsson. m fyllde 24 och min faster fyllde 40. emelie flyttade till london, jag hittade en ny serie och följa, gossip girl. och helvetet började! jag grät mer än jag någonsin gjort, sakta rasade min värld!
mars - jag åkte till stockholm för första gången på år och dar, emsan fyllde 20 och pappa fyllde 45. jag åt sushi för första gången. charlotte vann melodifestivalen, och jag och m firade påsk för oss själva.
april - jag sa upp mig från jobbet på kvantum den 4 april, dagen efter den 5 träffade jag den personen som förändrade hela mitt år. en av de bästa vänner jag någonsin haft, S! hanna fyllde 20 och m åkte till italien. jag var med om en av de värsta dagarna i mitt liv. jag börjar titta på one tree hill och fastnar direkt, börjar även lyssna på takida väldigt mycket.
maj - jag och m bestämmer oss för att det är dags och flytta isär, jag fällde så många tårar så jag knappt visste vad jag hette. jag läste mer än jag gjort på flera år,  jag och L&J åkte till S i gävle och festade hela helgen, jag fick skratta mitt i alla tårar. jag började förstå vilka som var mina riktiga vänner.
juni - mina vänner (89orna) tar studenten, firade midsommar med S i öregrund, äntligen var mina sommarnätter här! jag packade för flytten tillbaka till mamma och pappa igen.
juli - flyttade tillbaka hem igen, solade massor, blev ensam i två veckor då familjen åkte till rhodos, världens bästa ems flyttade hem från london, (jag är så glad att jag kan ringa dig när jag vill gumman) erik ringer mig under kent och spelar upp "utan dina andetag" han valde precis rätt tillfälle och ringa, jag var lycklig! syster fyllde 16. årets varmaste dagar var i juli. träffade tobbe för första gången på väldigt länge! jag läser ännu mer än förut.
augusti - familjen kommer hem igen, jag och jocke börjar prata över nätet, han får en stor plats i mitt hjärta. ems frågar om jag ska med till örebro, vi börjar planera för jobb och framtid i örebro. jag och F får kontakt och helt plötsligt är jag och ems på väg dit för att festa. vi blir kvar en vecka! F spelade volbeat för mig och jag var fast. ems får lägenhet och flyttar till örebro, sist veckan i augusti andas jag örebroluft igen med allt vad de innebär. E ringer mig för första gången på två år!
september - andas fortfarande örebroluft, bror fyller 18 och blir myndig.  kommer tillbaka till uppsala, ems kommer hit och de blir utgång på people för första och sista gången, även första krogbesöket för bror. börjar gå på möten på ams. sist helgen åker jag upp till S och gävle, vi hälsar på E och hans underbara son! jag börjar lyssna på simple plan. one tree hill och gossip girl börjar igen!
oktober - jag fortsätter springa på möten på ams, jag fyller 20 och går på systemet för första gången. får ett nej från akassan, har jobbat för lite. pratar med soc och får massa papper att fylla i. blir firad av släkten. umgås mer och mer med M igen. den första snön kommer! idol börjar igen med sina fredagsfinaler, man ställer om klockan. och jag älskar bonde söker fru.
november - emma får en söt liten pojke, jag och taban börjar umgås mer. jag får pengar! jag läser alla 7 harry potter på rad, lär mg spela betapet och FM. det kommer sjukt mycket snö!! pappa och jag går på basket, uppsala mot sundsvall. åkte med micke till sthlm och kollade på när han tävlade i bowling, det är första advent.
december - jag och m börjar hitta tillbaka till varandra igen, mammas kusin dör av cancer och min vän jocke lämnar även han jorden. springer på stan för att hitta julklappar. mamma fyller 46. kevin vinner idol och jag gråter som en 3-åring. jag fastnar helt i FM och the sims. ser twilight och älskar den! jag ser min första hockeymatch, almtuna mot malmö, pappa och jag går även på basket. får veta att volbeat ska spela på peace and love och börjar spara pengar till biljetten. min vän mikkis tar sitt efterlängtade körkort. erik fyller 23! firar jul hemma med min älskade familj. och imorgon firar jag in de nya året.

2008 kan sammanfattas som ett år med mycket smärta men små och underbara stunder  var ren och skär lycka.
nu tar vi farväl av det här året, jag som längtat efter att få börja ett nytt år med nya möjligheter kommer nog ändå stå där vid tolv-slaget imorgon och tänka tillbaka på det här som varit och önska att de inte ska ta slut riktigt än men jag är stolt över mig själv och det här året, jag menar jag lever ju och är starkare och svagare än jag någonsin varit!
min dag

nu är jag hemma igen. :)

de gick fort och fixa pengarna på banken, sen var jag på guldfynd. jag fick lämna in klockan, butikschefen var inte där så det skulle höra av sig och se vad som gällde, värt ett försök iallafall. annars har jag kollat ut en klocka jag ska köpa ifall den inte går och laga. sen var jag på systemet, vart ju fan nästan inget folk alls där. kanske är värre nu! ;) möte upp bästaste tobbe och han bjöd på kebab, vi satt och snacka om allt och inget. han är bra! :)

nu ska jag hoppa i mjukisbyxorna och bara slappa resten av den här dagen.
kanske gör jag som alla andra och skriver om hur mitt år varit men då blir de senare. ;)
puspuss

massa och göra

nu ska jag strax hoppa in i duschen sen bär de av ner på stan, ska kolla om jag kan laga klockan (går de inte så ska jag köpa en ny) fixa med pengarna på banken, gå på systemet och kolla efter ett par jeans. så dags och skynda sig lite!

godmorgon förresten! :)

så jävla bra!

When you call my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
I can wait, I can wait forever...


simple plan

så är de

You think you're special
But I know and I know and I know
And we know
That you're not

jag blir galen!

nu är jag ännu mer förbannad, jag skickade in papper med mitt kontonummer men får ändå pengarna på sån där jävla lapp så jag måste gå till banken och hämta dem, och de värsta är att det saknas ungefär 250 kr! JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!

måste äta något och dra några djupa andetag! sucksucksuck.

jävla idioter

godmorgon!

idag är jag asförbannad, soc sa att lämnade man in papperna till försäkringskassan i tid skulle man få pengar innan jul, jag fick inga pengar från dem innan jul, bara från soc och då tänkte men bra då kommer pengarna idag. men inga pengar idag! så nu är jag lagom förbannad, jävla sverige och alla dessa jävla system, kan aldrig något fungera som de ska?

nog om det, ska sminka mig och ta en macka sen åka hem till mitt rum! :)
ikväll ska pappa och jag klippa oss, ska bli så jävla skönt. jag ska få se igen, haha! ;)
pusspuss


och snart får jag lämna 2008 bakom mig, längtar efter att få gå in i nästa år.
ett helt nytt år med massa nya utmaningar och roligheter! :)

nattinatti

nu ska jag krypa ner bredvid min prins och läsa lite, sen sova. imorgon åker jag hem igen och på onsdag kommer älsklingen till mig, längtar redan! sov sött, godnattpuss

lite frågor om mitt 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - jag sa upp mig och blev arbetslös
2. Höll du några av dina nyårslöften? - jag gav inga nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Ja, Emma. :) många som ska ha barn nästa år!
4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? - ett jobb och en riktigt varm och solig sommar
5. Vad var din största framgång 2008? - jag har lärt mig klara av ensamheten
6. Vad spenderade du mest pengar på? - mobilen, och de är värt det! :)
7. Vad önskar du att du gjort mer? - sparat pengar och rest mer!
8. Vad önskar du att du gjort mindre? - sårat människor
9. Hur tillbringar du nyår? - middag hemma hos mig sen får vi se, jag får iaf en puss på tolvslaget!
10. Vem saknade du? - jag saknar er hela tiden (ni vet vilka ni är)
11. Finns det någonting du ångrar med 2008? - nej, egentligen inte! allt som hänt de här året har gjort mig både starkare och svagare, jag har en annan syn på livet nu än för ett år sedan. och jag vet vilka mina riktiga vänner är!
12. Vilken del av 2008 var bäst? Första eller andra halvan? - jag måste säga den andra, första halvåret var ett rent helvete på många sätt och vis.
13. Hur tror du 2009 blir i sin helhet? - Mycket bättre än det här året! :)

mina partypinglor

jag håller tummarna för att emsan och hannis kommer hit och partar med mig väldigt snart.
vi tre är bäst på fest!

julklapp från min älskling

jag fick beställa böcker för 200 kr från cdon i julklapp av min prins.
JAG BLEV ASGLAD!
blev tre pocket böcker och en stor bok.
- dumpa honom - han vill ändå inte ha dig
- må döden sova
- vinterstaden
- om jag kunde drömma (den hårda boken)

jag är massa massa nöjd, alla mina julklappar i år har varit så jävla bra! :)

sista söndagen 2008

nu är de bara några dagar kvar på det här året

hick

jag har hicka!

:)

jag älskar boken jag läser, snart är den slut.

...

mitt hjärta slår för dig

min vän

erik var förbi och sa hej, de gjorde min kväll!
älskade älskade erik

shit

shit vad ung jakob eklund är i änglagård!

filmfilmfilm

det är jönssonligan och cornflakescupen på teve just nu och om en halv timme ungefär är det änglagård - andra sommaren, den har jag inte sett så den ska jag se. nu ska vi äta lite varm korv. puss

otrohet

det är de värsta som finns och de värsta man kan göra mot någon. jag vet, jag har gjort det mot någon jag älskar väldigt mycket. men att försöka skaffa barn med någon och sen säga till en annan att man vill knulla honom om han bara hade druckit lite är fan stört... jag hatar otrohet och ändå gjorde jag som jag gjorde. jag blev förlåten men de kommer aldrig glömmas. men en del är större idioter än andra!

dags nu

nu slappar vi i soffan och halvkollar på filmen på trean. såg precis en reklam att man kan del betala glasögon på 24 månader nu hos synsam, så jag ska in och kolla om jag kan hitta några snygga, inte allt för dyra brillor! för de är verkligen dags för nya nu, de jag har nu har jag haft i fyra år till sommaren, de börjar bli lite slitna plus att jag vill ha lite tjockare bågar, gärna svarta eller bruna. åh, nu vill jag verkligen kolla glasögon, hitta ett par som är snygg och som jag trivs i, då kanske jag kan använda dem jämt! :)


jag är käääääär

åh, jag är kär, emmas lilla bebis är så jäkla söt. :)

när micke och jag slappade framför teven så fick jag sms av emma, hon undra om vi skulle åka till ikea och bara vara och jag hade ju inget för mig, så hon och lillen hämtade upp mig och så åkte vill till ikea och gick runt och myste! och så fick jag mata lillen, så mysigt! han sov mest men hur söt som helst, massa mys! sen följde de med hit och åt middag med oss, lillen låg och snarka i sin stol, så söt!

nu har de åkt hem och jag och micke slappar igen, funderar på om jag ska ta mig en dusch och sen vila lite så jag orkar se hockeyn i natt. :)

hoppas ni har en bra dag och tack för en trevlig eftermiddag emma!
pusspuss

annandagen

hej alla söta!

sorry för seg uppdatering men försöker njuta av att de är jul och ledighet och bara vara är de bästa.  :)

micke och jag åkte ner på stan en sväng idag för att se om de fanns något och handla på mellandagsrean. den stora gina tricot gick det inte ens att gå in på, så jävla mycket folk! men micke hitta iallafall ett par byxor och ett par skor. :)

nu ska jag fortsätta bara vara. puss!

god fortsättning

god fortsättning! :)

hade en supermysig julafton tillslut och mina julklappar var så bra, jag är så nöjd.

- den handväska som jag har tittat på så länge
- en skinnplånbok (gucci)
- två pocketböcker - tröstaren och brott
- en plats i solen av liza marklund
- en brunpoloklänning
- svarta benvärmare
- en brun lång kofta
- strumpor
- sex and the city-filmen (jag älskar!)
- två långa halsband
- två förrättstallrikar till min samling
- två efterrättstallrikar till min samling
- sockerskålen till min samling
- ett öl glas till min samling
- en brödpensel i silikon
- en korvbröds-hållare
- ett linne
- diskhandukar och grytlappar med pepparkaksgubbar på
- presentkort på h&m
- pengar (ska jag spara till peace and love)

det var allt jag kom på just nu, är iallafall grymt nöjd!
tacktacktacktack! <3

ikväll kommer älsklingen hit och äter middag med hela familjen minus syster som ska till mårten. och sen åker jag med honom till stan sen. :)  nu ska jag läsa lite och se emil på teve och sen duscha. puss!

god jul!

GOD JUL PÅ ER!
det känns som de kanske blir en väldigt bra dag idag trots att jag vakna med huvudvärk.
ser mest framemot ikväll, ska bli mys och bara umgås med familjen.
hoppas ni får en härlig dag!
pusspuss


och älskling, jag saknar dig enormt!
jag älskar dig michael olsson!

vilken dag!

vilken dag de har varit!

jag och syrran åkte med pappa och bror in till stan och sprang på en del affärer sen fika vi på donken, sjukt mycket folk. och efter det så fick jag gå själv på stan en timme då hon åkte med mårten hem, jag, pappa och bror åkte till gränby och småhandlade lite. när vi kom hem bar de av till farmor och farfar hela familjen för att lämna julklappar och hämta julklappar. en snabbis till skuttunge för bror skulle lämna en julklapp till sin polare och sen blev de hem och beställa pizza åt så jag nästan spydde. och jag lämna halv pizzan, fattar inte! jag som älskar mat kan knappt njuta av den längre då jag inte får i mig mycket innan de tar stopp, snacka om att ha lite magsäck nuförtiden.

nu ligger jag bara här i sängen och lyssnar på musik och längtar tills de här året är slut!
puss på er!

dan före dan

hej hopp!

här i huset är de fullrulle, malla och jag satt och åt frukost när mamma kommer hem och sätter oss i arbete, så dagen kommer gå åt till att städa och städa och städa, sen ikväll blir de pizza till middag. en tradion i familjen V sen ett par år tillbaka. tror jag ska äta kebabpizza med kebabsås, mums! :)

ska hoppa i mjukisbyxorna och börja städa, måste bara måla naglarna först. puss!

godnatt

nu har jag slagit in ännu fler julklappar som pappa och jag shoppade på stan idag, snacka om att jag är trött nu. ska snart sova tror jag måste bara leta rätt på nässpray först och tvätta av mig samt bära ner några glas.

saknar min älskling!
godnattpuss

trött

JAG ÄR HELT SLUT!

känns som vår

nu har jag slagit in alla julklapparna, så nu är de klart för i år. ligger här på sängen och har ont i örat, får alltid ont i dem när de blir kallt ute. känns lite konstig och fira jul nu när vädret känns som vår. men de ska nog gå det med, jag längtar mest efter att få äta julskinkan, haha! :)

nu ska jag spela och sen blir de nog och hjälpa mamma med maten när hon kommer hem från begravningen. pappa och nicke kom precis innanför dörren de med, de har jobbat. :)

PUSS

bubbelvatten

nu ligger jag hemma i sängen och fryser, ska snart ta tag i de sista julklapparna. måste slå in dem och jag blev så glad när jag kom hem idag och såg att pappa köpt nya flaskor till sodastreamen de betyder att jag dricker bubbelvatten nu! :)

hoppas ni har en mysig dag!
pussis

nummer 2

match nummer två avklarad och naturligtvis vann uppsala, sjukt bra match. och påminn mig nästa gång om att inte ha klackringen på mig när jag ska på match och klappa händerna. haha, sjukt ont i fingrarna. ;)

ätit god baconröra och potatis, nu ska jag slappa och klockan nio ska jag se heartbreak hotel som går på fyran.

matchen

nu är vi hemma igen efter matchen och killarna vann, bra gjort! måste nog säga att de var min och jennys förtjänst att de vann, vi fick liksom heja på dem för att de skulle göra mål. bättre matcher har man ju sett men det vann och de är huvudsaken.

ska spela lite snart och sen blir de basket, pappa hämtar mig runt tre, ska bli askul. hoppas de vinner bara! :) puss

söndagmorgon

godmorgon!

en trött och grinig linda idag, knappt sovit något i natt bara vänt på mig hela tiden. så vinner inte mickes lag idag då jävlar! haha, och ikväll är de basket, tror jag och pappa ska kolla. de är ju gratis, och som ni vet, gratis är alltid bäst! och basket är bääääst det med. :)

nu ska jag dricka te och äta lite frukost så jag vaknar till och ute är de sooool!
puss

mysdag

vi har kört på mystemat hela dagen, kollat film, kramats, lagat mat, ätit massa god mat (fläskfilé inlindad i bacon och klyftpotatis med en kallsås.) sjukt jävla gott! nu ska vi pussas och se harry potter som börjar på trean klockan sju. :)

imorgon blir vi hämtade halv elva av tony och jenny, då blir de innebandy för hela slanten! ;)

PUSS!

frukost

vi har kickat igång dagen med massa pussar i sängen och världens mysigaste frukost, äter av den ännu. så jävla mys!
hoppas eran lördag börja lika bra, vi ska bara fortsätta mysa och se klart filmen vi aldrig såg klart igår. puss!

mys

nu är jag hemma hos älsklingen, vi ska se film och kramas.
ha en trevlig kväll. puss

mat

nu ska jag snart få god mat och sen ska jag åka hem till älskling!

hurra hurra hurra

grattis på 23-årsdagen, erik!
hurra hurra hurra hurra


gottit

jordnöttsringar är gott!

det är fredag!

GODMORGON!

sitter här i sängen och läser bloggar, kollar mail och funderar vad jag ska göra av den här dagen, sista fredagen innan jul och om två veckor är vi inne i 2009! ikväll ska jag iallafall åka hem till min älskade pojkvän, ska ta med cdon-grejerna till honom och tror jag ska lämna datorn hemma, vet inte riktigt än, så jobbigt och släppa med den men får se. :)

mamma slutar tidigt idag så hon kommer hem snart, malla och nicke har julavslutningar och sen skulle malla ut och käka kinabuffé med tjejerna och nicke vet jag inte vad han ska göra, han ska ut ikväll iallafall. så nu har de jullov, nicke har sitt sista jullov. kommer själv ihåg hur de kändes och säga sista jullovet, den 8 juni tar han studenten exakt på två årsdagen av min student, de är ballt! ;)

nu ska jag duscha och sen städa badrummet tror jag.
hoppas ni har en underbar fredag! :)
PUSS!


ost och pepparkaka

jag har precis kommit på att jag älskar ost!
gärna på pepparkakor.
haha

bönderna

snart börjar bonde söker fru!
 :)

KLAR!

nu har jag köpt klart alla julklappar!
:)

...

It's just like deja'vu,
Me standing here with you,

körkort

fick precis ett sms om gjorde mig glad och stolt.
det stod "jag klara det - jag har körkort"
GRATTIS ÄLSKADE MIKKIS!


favoriter ♥:)

 visa betyder helt enkelt mer än andra

extra guldkant

idag är de onsdag och det bästa med onsdagar är bonde söker fru och den här veckan är det dubbelt så bra då de visar ett avsnitt idag och ett imorgon, jag kan knappt vänta. det här programmet sätter en extra guldkant på den trista vardagen. och när jag blir "stor" ska jag bli som bonde-peter, fast jag ska tjäna pengar på att sälja böcker istället för att vara bonde men han är så grym, han gör hela programmet! :)

gladgladglad

FÖR JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD IDAG!
:)

tomten jag har varit snäll

hoppas tomten är snäll i år och ger mig en biljett med camping till peace and love
eller lite pengar så jag kan spara till biljetten, för jag ska dit!

volbeat till peace and love

läste precis att volbeat ska spela på peace and love, jag ska springa och köpa min biljett!
jag måste dit i år, jag måste se winnerbäck och volbeat!
jag ska bara se dem, dags och spara pengar nu


.

you made my day!

haha

Titanic eller BodyGuard
jag tittar på båda jag
haha


:)

jag älskar mina naglar!
är så jävla stolt över att jag lyckas sluta bita på dem

jag älskar dig!


mjukis

har precis ätit middag och nu har jag hoppat i mjukisbyxorna och ligger här i sängen och lyssnar på simple plan. älskar deras låtar och texter! :)

fick inte följa med mamma och pappa, de skulle handla julklappar till mig. jag lovar att det är något från ikea, haha! så pappa fick posta mitt brev och micke får paket senare. :)

nu ska jag spela FM och lyssna på musik, puss!

...

It's all a big show
It's all about you

de är så fucking jävla sant

paket till mig! :D

hemma nu och visst väntade det två paket på mig, blev värsta glad. även om bara de enda var till mig, hihi! :)
mickes jobbkompis micke (ja han heter samma sak) har igenom mig beställt sex and the city - boxen! jag vill med ha den, jag älskar den serien och boxen är så söt. och så var mickes film med i det paketet, haha. de tog typ upp hela brevlådan, min bok hade med kommit, bokcirkelns bekännelser heter den, ska bli kul och läsa lite igen. :)

får se om jag får åka med mamma och pappa idag, de skulle typ köpa julklappar till mig men jag vill lämna boxen till micke så han kan lämna den så den blir betald med. ska posta papper till försäkringskassan med. :)

och jag älskar simple plan!!!!

nyår?

jag vet inte vad jag ska göra på nyårsafton?
någon som har någon idé?
vill dricka skumpa iallafall och helst dansa och skratta mycket!
(och ett stort plus att ifall micke och emelie är med)


mot byn!

godmorgon!

sitter här nyduschad och ska strax hoppa i dagens kläder, ska bege mig hem idag. men kommer tillbaka i slutet av veckan och då får jag pussa massor på min älskling. :)

idag borde de kommit två paket till mig, hoppas, hoppas, hoppas! kan hända att de enda paketet är förstort för brevlådan, då måste jag ner till affären och hämta det. men jag längtar efter det paketet som är till mig mest, haha! :) och de är en bok som jag köpte på cdon för 9 kr, de var typ något erbjudande om man hade handlat över 400 och de har jag eller inte jag men på mig. :)

jag funderar seriöst på om jag faktiskt ska ta och ringa tandläkaren för en undersökning efter jul. har haft ont i två olika tänder ett tag nu, kanske är värt och kolla upp de!

nej, dags och hoppa ur handduken och ner i kläderna. måste kolla bussarna med!
njut dagen! puss

nattpuss

nu ska jag krypa ner bredvid min älskling,
godnattpuss


...

man slutar seriöst aldrig förvånas, man gör verkligen inte det.
ALDRIG!


matchen

hemma igen från matchen, mina fötter vara väldigt kalla när vi kom hem. almtuna vann med två mål mot ett över malmö. det var en mysig kväll. mysigt och göra något tillsammans. nu ska jag se boston tea party, puss!

min måndag

vaknade i morse och ville bara ligga kvar så jag gjorde det, fast sen tröttna jag på sängen och flyttade till soffan och låg och gjorde ingenting, prata lite på msn, läste bloggar och sånt. men sen fick jag en knäpp och har städat hela mickes lägenhet, damtorkat, damsugit, diskat, vattnat blommorn, byt dukar och så vidare. har även kokat potatis och ska snart göra middag, för sen ska vi på hockey, ska bli kul faktiskt. almtuna mot malmö! :)

och idag tänker jag mycket på mina nära och kära, jag älskar er!

hahaha

ikväll krossar almtuna lilla malmö!

...

I know you're gone, you said you're gone,
but I can still feel you here

R.I.P

ibland tar saker slut för tidigt.
du var en fantastisk vän och en underbar människa,
du var en klippa vännen
jag glömmer dig aldrig.


R.I.P Joakim Råberg


mina favoriter

JAG SAKNAR EMSAN OCH S OCH ERIK MASSA,
MASSA LÄNGE SEN JAG FICK TID FÖR ER!

måste verkligen ta mig tid och åka upp till gävle och hälsa på S och Erik
och till borlänge och krama på emsan!

off

jag spelar FM, därför jag är lite off idag!

GRATTIS

godmorgon!

i natt har jag sovit skönt, så är rätt pigg nu men snorig och hostig. idag händer inget speciellt, bara vara. slappa och så. :)
imorgon ska vi gå och se när almtuna krossar malmö. haha! ;)

OCH DET ÄR INGEN VANLIG DAG
FÖR DET ÄR MAMMAS FÖDELSEDAG!
HURRAHURRAHURRA!

god middag

efter en god middag är jag mätt i magen och trött. min hosta är så jävla jobbig och skallen dunkar, har den gjort i flera dagar nu. usch! men maten var god iallafall. vi har tittat på arn - vid vägens slut. jag måste säga att jag blev grymt besviken på slutet. fyfan men men...

nu ska jag läsa slitz och vila skallen, får se om vi hamnar någonstans ikväll eller om vi bara pussas och kramas här hemma. hoppas ni har en härlig lördag! puss

lördag

åh, har precis duschat och håller på klär på mig, vi ska iväg till ica och posta brev samt handla lite. har legat i sängen hela morgonen och kollat på eftersnack och massa andra idol-klipp. kommer kännas lite tomt på fredag utan idol. jag är ju iallafall idol-nörd, missade ett enda program på teve de här året. som jag sedan kollade på, på nätet. :)

hostar som fan gör jag med, så får se vad kvällen bär! :)

på måndag ska vi på hockey iallafall, heja almtuna! :)
puss

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

OCH ALLA ÄLSKAR DIG!
jag har gråtit som en 3-åring!
han var så jävla värd det
JAG ÄR SÅ HAPPY!bilden: expressenjag ryser

alltså kevins version av vinnarlåten, jag har inte ord.
 jag bara rös, tårarna var inte långt ifrån. vinner han inte, då jävlar!

IDOL!

NU BÖRJAR IDOL-FINALEN!
HEJA KEVIN!

min m.jag älskar dig
du är allt och mycket mycket mer
föralltid
du och jag!paket

dålig uppdatering idag jag vet men sov ganska länge sen har jag pratat en massa i telefon, städat badrummet, ska damsuga av snart och så har jag slagit in paket. både julklappar och födelesedagspresenter. för på söndag fyller min lilla mamma år.

nu håller jag på packar ihop för att åka till min älskling i stan men innan jag åker ska jag och lillebror äta godgod pizza. jag är vrålhungrig, bara längtar efter att få hugga in på en god pizza! och sen är de idol för hela slanten ikväll, heja kevin! :)

hoppas ni har en mysig fredag!
puss

JAG ÄLSKAR!JAG ÄLSKAR!
säger bara till alla som inte sett den att se den
jag har aldrig blivit så fängslad av en film som jag blev av den här
vilken kärlek!kväll

nu har vi ätit middag och jag ligger här i sängen och lyssnar på simple plan, har fortfarande inte sett slutet på filmen, är fan lite orolig att den ska sluta asdåligt. då kommer jag bli så jävla besviken. haha!

ska pröva något jävla spel som malla säger är kul men assvårt. haha! upp till bevis på att jag är bäst! puss

trött trött trött trött trött

goddag!

idag är det en trött men väldigt glad linda som skriver. känner mig så jäkla lycklig idag fast trött. haha. kanske är det dags att de vänder nu. jag har iallafall kommit på att jag verkligen har den bästaste killkompisen man kan ha, jag skulle dö för honom. han är bara så fucking bäst! :) och alla mina andra vänner med, ni är guld värda!

har precis kommit hem från stan, jag och pappa körde lillebror till skolan, typ första gången sen jag tog studenten som jag var utanför guc igen, de kändes faktiskt lite konstigt och de var blandade känslor. kommer ihåg hur mycket de alltid pynta skolan innan jul och det såg ut som de var ungefär lika mycket pynt som vanligt. hehe. efter att vi lämnat av honom så åkte vi ner och gick på stan, jag var bort till arbetsförmedlingen och lämnade in lite papper och sen så köpte vi lite presenter till mamma, hon fyller ju år på söndag. och så åt vi lunch på donken. :)

nu ska jag bara ligga här och slappa, ska nog försöka sova en stund, blev lite lite sömn i natt men det var det värt och så måste jag se slutet på Twilight, jag kan ju bara säga att jag älskar filmen, den har allt. så jävla bra! fångar tittaren direkt och kärleken är så jäkla härlig, nej den är grymt jävla bra! hoppas slutet också är bra. :)

pusspuss!

jag vill vara där

idag spelar volbeat i örebro, jag vill ju vara där!
skitskitskit

min kväll

nu har jag myst framför teven till bonde söker fru och oskyldigt dömd och ätit popcorn och varma mackor. ligger och lyssnar på musik och funderar på om jag ska se film, är jävligt trött. ska in och lämna papper på ams imorgon med pappa, så borde kanske sova. och fy fan vilken halsbränna jag har, jävla nässpray! suck, pusspuss

till min bästa vän

If you fall, stumble down
I'll pick you up off the ground
If you lose faith in you
I'll give you strength to pull through
Tell me you won't give up
Cause I'll be waiting if you fall you know
I'll be there for you


gott

spagetti och köttfärsås är bara så jävla gott!

det hade aldrig gått utan er!

jag tänkte precis på det här året som gått. det har varit ett väldigt uppochner år. jag tar med mig dessa saker in i det nya året, alla minnen både bra och dåliga. jag kommer alltid minnas det här året som en härlig fylla med fördjävlig baksmälla. för ungefär så har det varit, många stora fördjävliga saker har hänt men jag har lärt mig och ta vara på de små sakerna, uppskatta dem, för det är det små stunderna som jag minns bäst när jag ser tillbaka på det här året. ett skratt där, en promenad där, ett sms, en solstund, ett telefonsamtal, en middag, en låt...små saker som för mig är så stora idag. jag är stolt över mig själv att jag faktiskt överlevde det här året trots alla motgång, all smärta och alla tårar så står jag fortfarande här idag, starkare och svagare än jag någonsin varit!

jag vill tack några väldigt speciella personer för det här året
S - för att du står vid min sida, säger att allt kommer ordna sig och att du tror på mig. du var min räddare i nöden!
Micke - vad skulle jag göra utan dig, de finns inga ord. jag älskar dig gränslöst mycket!
Emsan - för att du åka till london och gjorde mig stolt och för att du kom hem och fick mig och skratta, och för att du alltid följer ditt hjärta. du är så jävla grym älskling!
F - för att du lärde mig släppa en hel del på saker jag aldrig skulle släppt på annars.
Linda - för alla skratt du ger mig, för alla minnen i gävle, för att du är så jäkla härlig.
J - även om vi inte tycker likadant jämt så har du också lyssnat på mig den här våren och sommaren.
Taban - du har lärt mig och uppskatta det små sakerna i livet och du ger mig så grymt mycket energi!

JAG ÄLSKAR ER!
ni har gjort så jag har orkat det här året, ni har gråtit och skrattat med mig. ni har lyssnat utan att döma.
och framförallt har ni dragit upp mig när jag fallit och jag är er så jävla tacksam!
utan er hade de här året aldrig funkat!

och min bästa familj, även om vi är väldigt splittrade så är jag er så jävla tacksam för allt. ♥

min stackars lilla näsa

usch, har snytit mig så mycket att jag är alldeles röd och torr under näsan plus att jag har använt så mycket nässpray så jag blöder näsblod nu, jävla pissförkylning. JAG VILL BLI FRISK!

imorgon ska pappa och jag åka ner till ams så jag kan lämna in alla mina papper dit och sen kanske jag ska träffa taban om hon vill. och om jag orkar! skulle följt med på innebandyn på kvällen men hoppar det, då det inte finns plats i bilen plus att det blir så mycket att åka fram och tillbaka. på fredag är det bara jag och brorsan som ska äta hemma så får se vad de blir för mat, känns värdelöst och göra massa tacos till två personer, ska nog fråga mamma om vi inte kan få pengar till typ pizza...och sen ska jag hemma till älskling och se idol-finalen, vi kommer få bråka vem som ska se vad på teve. haha! ;)

och om två veckor är det julafton och om tre är de nyår! jag bara längtar till december och januari tar slut, då är det snart vår igen! fan vad jag längtar! det blir ljusare och varmare och man kan njuta! :)

nu ska jag smörja in min röda näsa!
pusspuss

min onsdag!

goddag!

har precis ätit en lååång frukost, ja ni läste rätt frukost. har sovit till och från hela morgonen, då jag har grymt ont i huvudet, har säkert med förkylningen och göra, typ bihålerna. blää! så nu tänkte jag ta en lång varm dusch för då brukar det släppa lite i näsan, hoppas de gör det idag med.

planen för idag är ingenting, ska bara spela och slappa. kanske läsa lite mer också. och eftersom det är onsdag idag så betyder det att vi bara är tjejerna hemma till middagen (alltid bara tjejerna när det är jämn vecka, då pappa jobbar eftermiddag och bror jobbar alltid kväll på onsdagar) och ikväll blir det min favorit till middag, spagetti och köttfärssås, mums! och på mitt vis, då jag ska laga den (om jag orkar) och sen är det veckans bästa teve ikväll, bonde söker fru och så är de säsongsavslutning på oskyldigt dömd. inget man vill missa! :)

och för er som läst min blogg ett tag vet att min dator strulat och blivit rosa till och från hela tiden, men på sista tiden har den var snäll och funkat perfekt tills igår, nu har den en rosa period igen. suck! bäst och starta om den medan jag duschar. :)

PUSSPUSS

och grattis systeryster på namnsdagen! :)


natti

nu har jag spelat lite men har inte riktigt ork så ska jag ska duscha fylla i papper och sen krypa ner i sängen och försöka få en del sömn. jag behöver det känner jag, jävla förkylning! godnattpuss!

de luktar jul

nu har vi bakat klart och luktar lussbullar i hela huset. ska smita ner sen och sno två och ett glas mjölk, mums! :)
ska kolla om spelet funkar nu. puss

i mitt hjärtaJAG ÄLSKAR!
gossip girl har tagit över one tree hills plats i mitt hjärta
jag älskar den här serien


lussebullar

sims bara jävlas med mig, blir galen! ska baka lussebullar med mamma om en stund men först ska jag försöka få ordning på den här skiten och sen se gossip girl. puss

hemma igen

nu är jag hemma igen, snacka om att mötet var helt värdelöst och de tog max tio minuter, helt svimfärdig kände jag mig när jag åkte därifrån, så nu ska jag bara ligga här i sängen och inte göra någonting resten av kvällen, kanske spela lite sims och se gossip girl. har druckit te och senare ska jag äta laxpytt då mamma ska göra gratäng på choritsokorv (stavas de så) och jag gillar inte det. usch! alla utom jag tycker den är jättegod.

nej, krya ner en stund ska jag göra. puss!


till tonerna av julmusik

nyduschat till tonerna av julmusik och pappa som sjunger med. det är skönt och duscha varmt när man är helt igen täppt i näsan, för det släpper en hel del då. fan vad mycket jag skriver om snor. haha!

nu ska jag försöka få på mig lite kläder och sen äta en ordentligt frukost/lunch, dricka en c-vitamin (brustablett) och ta en ipren så huvudvärken försvinner. ska åka om en timme, kommer vara helt jävla slut när jag kommer hem. känner redan nu att det kommer bli en snorig och lång dag!

hoppas er tisdag är super!
pussis

godmorgon!

godmorgon!

efter en natt av orolig sömn och massa snor ska jag nu gå upp och duscha plus äta fil till frukost sen bege mig in till stan där jag har ett möte klockan två sen ska jag bara hem och vila bort snoret! kanske har mamma inte bakat klart när jag kommer hem så jag kan hjälpa till eller så kan jag äta lussebullar och mjölk. :)

pusss!

nattnatt

nu har jag sett klart ps. i love you efter typ fyra försök, den var helt okej. och nu ska jag försöka sova, snorar massa. jobbigt! godnattpuss

älskling.visa saker är bara menade att vara
jag älskar dig


And live my life how it should be...

No matter how hard it is, I'll be fine without you
Yes, I will

FYFAN!

JAG LITADE PÅ DIG TILL FUCKING JÄVLA TUSEN!
du är en av mina bästa vänner. bästa vänner!
du vet allt om mig, precis allt och du bara ljuger för mig.
DRA ÅT HELVETET!

Pink - Sober


jag har....

efter att ha försökt vila och inte lyckas så har jag slagit in julklappar, ätit godis, lekt på facebook, målat naglarna, tagit febern typ tio gånger, smsat, pratat med micke och pappa i telefon, installerat the sims 2 igen, kollat på brittans video till circus, snorat massa, tagit nässpray, rensat massa minne på datorn, gått fram och tillbaka i köket, öppnat kylskåpet säkert tio gånger, ropat på morris fyra gånger och massa annat skit.

JAG SAKNAR MICKE!

och de känns som hela hjärnan följer med ut varje gång jag snyter mig! sucksucksuck
kanske dags och skaffa sig ett liv? haha

suck

jag mår skit, huvudet dunkar, snoret rinner och ögonen tåras, jag svettas och fryser men har ändå ingen feber. är helt slut och förbannat less. jag önska jag hade haft råd och åka bort över jul och nyår, slippa skiten! usch och fy.

ska sova en stund nu, godnatt

jag hatar och vara förkyld

nu ligger jag hemma i min säng och snorar som fan. malin har nässprayen och jag kan knappt andas, de här suger. varför måste just jag blir förkyld för. jag som har massa möten och gå och så vidare, jag kan fan knappt andas, orkar inte röra på mig knappt. sucksucksuck. ska kolla febern om ett tag men har tagit en ipren för att jag har så ont i kroppen...

skönt med ett tyst hus iallafall, mamma slutade tidigt men hon har åkt in till stan för att fixa blommor som hon och åsa ska skicka till mats, mammas kusins man. för marinna, mammas kusin har varit sjuk i cancer och i lördags somnade hon in. känns så jäkla orättvist, hon var bara 47, ett år äldre än min mamma. och allt gick så fort, fast jag tror hon har det bättre nu, hon slipper lida och ha ont. alla mina tankar gå till familjen, jag kan inte ens försöka förstå hur det mår just nu! :(

nej, ska göra te nu och se film. puss!

godmorgon

godmorgon!

jag är sjukt fucking jävla förkyld, ska strax hoppa in i duschen för att sedan åka hem till bälinge och krypa ner i sängen och bara vila, så jag orkar imorgon. ska boka en tvätttid åt micke med. hoppas er måndag börjar bra!

puss

min vecka

den här veckan ser ut så här ungefär:
måndag - åka hem till bälinge igen
tisdag - ett möte klockan två, göra köttbullar med mamma.
onsdag - spela massa FM!
torsdag - tror jag har ett möte på ams, träffa taban, kanske innebandymatch
fredag - kramas med micke, se idol-finalen
lördag - fira angelica! lucia :)
söndag - fira mamma!

godkväll!

godkväll!

vilken kväll det var igår, öl ute med pappa och fick typ träffa hela pappas jobb, haha pinsamt! sen hem till Linda, där var även S år och dar sen jag träffade honom, vi pratade en hel del. åkte ner på stan och drack några öl och träffade pappa igen.jag var mycket fullare än jag trodde, stört. vaknade klockan sju av att hela världen snurrade.

idag har jag och micke delat på en kebabpizza och kollat på teve, bara slappat. sovit till och från hela eftermiddagen. fått massa pussar och kramar och fina ord, hihi. ska snart hoppa i säng, trött!

hoppas ni haft en trevlig helg.
puss

partyfan vad jag saknar se7en tiden!
och tiden då emsan och hanna bodde här
jag saknar er, tjejer!

middag!

nu har vi ätit middag, fläskfilé i senapssås och ris, sjukt gott! åt lite mycket, har ont i magen nu. :(
ska fortsätta dansa och sjunga, hihi! puss

hmm

ibland,
ibland inte!


älskar raderna ur den här låten

En gång i livet möter du nån som ändrar det som sker, som ändrar det du ser
En gång i livet möter du nån som ändrar det som sker, som ändrar allt du ser
och det är allt du förstår
allt du kan och allt du vet
det är din nya verklighet

:D

nu har jag laddat cd:n med massa bra musik och fixa ett glas vin, nu ska jag sjunga och dansa framför spegeln medan jag prövar kläder och vänta på att micke ska höra av sig, se vad kvällen bär av! :)

sug och svälj, trevlig helg!

pepparkaka

nu är jag nyduschad och lyssnar på musik samtidigt som jag prövar lite kläder. kanske ska hem till linda ikväll, så något snyggt vill man ju ha på sig. haha! ska kasta på mig lite smink nu. :)

och idag åt jag frukost, fil med musli och pepparkaka. asgott! :)
puss

c-vitamin

godmorgon!

idag regnar det igen och all snö som kom för nån dag sen (det var inte mycket men de lilla) har försvunnit igen. skitsverige! sitter och lyssnar på musik och snorar, mallas jävla fel att jag är snorig. bara för hon suttit bredvid mig och snorat och hostat, så jag kanske borde äta massa apelsin och c-vitamin. haha. ;)

och idag har min bror namnsdag! GRATTIS! :)

nu ska jag bädda sängen och klä på mig. puss

minnen!Linda har lagt upp bilder från när vi härja i Gävle i somras
FAN SÅ KUL VI HADE!
även fast jag hade typ ashög feber
vi ska bara dit och härja igen
L&LL = Linda x2
(och jag måste bara påpeka att jag älskar min hårfärg på det här kortet)vem vinner!

då var idol-säsongen slut och på fredag är det final. kommer det bli kevin eller alice som tar hem hela idol 2008 i globen nästa vecka? hoppas som fan att låten som det ska sjunga är bra! haha, men kevin äger! han kommer vinna, jag älskar honom! han sjunger ballader så jävla bäst! :)

nu ska jag fixa lite med datorn och sen spela! :)

PUSS!

fredagkväll

godkväll! :)

sitter och tittar på idol och äter lite godis, köpte på kvantum. och idag var det många som jag hann prata med, första carro i informationen, sen träffade jag på mattias inne i butiken och vid kassan hoppade bästa taban på mig och jag fick en bamsebamsekram, sen skvallra vi lite, haha. ;) längtar till torsdag, då vi ska ses!

köpte iallafall två julklappar idag, en till brorsan och en till bästa micke! :)

sen när vi kom hem så åt vi middag och nu är de idol som sagt. heja kevin och robin! och så har jag kollat på bilder från när jag, linda och J härjade hemma hos S! haha, vilka jävla fulla bilder. jag skyller på värme och fylla, för det var de! haha.

nej, ska ringa babe nu och sen fortsätta se teve. puss!

jag är bäst

har spelat hela dagen, så himla kul. idag vann jag allsvenska plus svenska cupen! och så blev jag årets manager. stolt man känner sig, lite kan jag faktiskt om fotboll! :)

ska iväg med mamma och pappa nu, ska shoppa en julklapp om jag hittar de jag ska ha. :)

ikväll är det idol och jag hoppas på killarna, jag vill ha robin och kevin i final. mina älsklingar! :)

dags och kila, puss!

godmorgon fredag

godmorgon!

sitter i sängen och tittar på pelle svanslös, den som gick som julkalender förut. älskar bill och bull, det skönaste katterna i uppsala. man kan inte göra annat än skratta åt dem! :) är inne på de sista avsnitten nu, började kolla igår.

ska snart ta en dusch och måla naglarna, orkade aldrig måla om dem igår. haha. men nu har färgen börjat ramla av så måste fixa till dem. och äta något måste jag göra med. :)

JAG SAKNAR MICKE!
pussen!

ingen glass

nu har jag städat mitt rum och badrummet, hunnit varit på affären. jag skulle köpa glass men inte fan har det den glassen jag vill ha, nejnej! suck. så kom hem med cola, popcorn och ostbågar. ska dock inte äta allt idag. haha. ;)

smsat lite med linda idag, hennes nummer försvann ju när telefon strula men nu har jag det igen. alltid trevligt! hon är en rolig liten prick, fast var ett tag sen jag träffa henne. tror inte jag sett henne sen vi var i gävle tillsammans. hehe. :)

nej, ska ta och spela lite igen! puss

jag vann

FÖR JAG VANN SVENSKA CUPEN MED GÖTEBORG!

reklam!

lunchen var god, läste massa reklam. jag som älskar och läsa reklam, om det är rolig reklam. oj vad många gånger jag använde ordet reklam. haha.

ska spela FM nu men först göra rent glasögonen. hoppas pappa vill åka en sväng till rusta idag.
puss

lunch

nu ska jag fixa lunch åt mig och syrran, hon är hemma idag med, sitter och kollar på sunes jul. haha. ska måla om mina naglar också tror jag. :)

mums!

GODIS ÄR GOTT!
och jag saknar massa massa massa

godmorgon!

godmorgon!

idag är det vit utanför fönstret igen, dock inte lika mycket som förra veckan men det är faktiskt lite mysigt. har druckit choklad och funderar på om jag ska hoppa in i duschen och sen kanske slå på en bra film på videon, aslänge sen jag kolla på video och vi som har tusen filmer säkert. ;)

och imorgon är det FREDAG!

PUSS!

seeeg

nu säger jag godnatt, känner mig inte helt pigg faktiskt. puss

stolt

åh, älskar onsdagskvällar! :)
nu ligger jag i min säng och äter godis och dricker vatten. haha. ska ta och spela lite FM! det går så jäkla bra för mig nu så jag är fan lite stolt. haha! puss

veckans bästa tevekväll

nu ska jag mysa ner mig i soffan med te och lussebullar, snart är det sjukhuset, sen bonde söker fru följt av osyldigt dömd. myskväll. :) puss

middag

nu har vi ätit middag, potatis, frukostkorv och sås. mumsigt! :) jag åt iofs mest morötter för det är så jäkla gott! haha.
och nu ska jag kasta sopor och sen gå till affären, ska köpa något gott, vad vet jag ej! haha. puss

vanlij

jag dricker vaniljte och äter ost- och skinkmackor.
 gott som fan! :)idag är det onsdag! :D

goddag! :D

lika fint väder som vanligt, grått och regn. det suger! tillochmed snön är bättre än de här skitvädret, bajs!

funderar på om jag ska gå till biblioteket igen idag, vill ha en sån där pin-kod så man kan boka böcker och så över internet, och det måste man tydligen få av sin bibiliotek. idag öppnar det tolv iallafall, lite tidigare än fyra. haha. och så borde jag gå ut och kolla posten, väntar ju på ett paket till. :)

och igår skulle jag ju börja slå in julklappar men det blev aldrig av, så tänkte ta mig tid och göra det idag. :)

tydligen är både mamma och malla hemma idag, mamma har typ ont i huvudet och malin var typ yr. så hela tjejligan är hemma idag.

duscha och äta frukost står först på dagens att-göra-lista! :)
Pusspuss

godnatt

sov gott sverige!

grattis!

brittan fyller 27 år idag, grattis säger jag!
och nya skivan är super!

lever

du lever bara en gång
och den gång är nu!

älska!

lars winnerbäck - hugger i sten

:)

tog mig en promenad ner till biblioteket men hittade inget jag inte redan läst så gick hem igen, det var en skön sväng även om den var kort. funderar på lite te nu, och jag har faktiskt slutat frysa. :) puss

...

och allting liksom kräver mera nu
en rad ur en winnerbäck låt

hemma igen

hemma igen efter stan med mamma, köpte ingenting men det var inte planen heller. mamma köpte några julklappar och jag tittade ut några julklappar. den som är svårast och köpa till att bror, som varje jävla år. suck!

nej, ska lägga mig under filten en sväng och läsa, fryser som fan. puss!

mot stan

ska ner på stan med mamma snart, ska ta och hoppa ur mjukisarna och i ett par jeans och idag tar jag inte klackskorna. haha. och jag ska bara tala om att det regnar och är grått, tråkigt! ska packa ihop det jag ska ha med mig. och förresten blev jag lite ledsen i ögat då boken jag beställt till mig själv inte kommer, den skulle inte komma fören till våren på pocket, så lite ledsen blev jag, kanske kan jag piggas upp med en shoppingtur! :D

när jag kommer hem så ska jag gå på biblioteket och slå in julklappar, mysigt!
PUSS!

suck

FYFAN VAD JAG ÄR HUNGRIG!
ska äta något riktigt gott tänkte jag, kanske koka ägg, fan vad gott! det har jag varit sugen på ett tag, så det får det bli. :)

och idag kan jag säga att jävla blogg.se kan ju dra någonstans, varför funkar det inte och logga in via bloggen utan man måste till blogg.se för att kunna komma in. det strular alltid med den här skiten. blir galen!!!!

och jag som tänkte ge mig ut i regnet för en promenad till biblioteket men nej, det öppnar inte fören fyra. blää!

morgon!

godmorgon!

jag ligger kvar i sängen än, ute öser regnet ner, usch! ska läsa lite bloggar och sen duscha! pusss

natti

nu ska jag lägga mig, är sjukt trött. gäspar hela tiden. ska nog försöka läsa lite också innan jag somnar.
godnattpuss

någon som spelar?

spelar fotboll manager men tog precis en pause för att göra kvällsmackor och varm choklad, massa gott! :)
väntar på att boston tea party ska börja på teve med, gillar de programmet starkt.

dags och återgå till spelet, någon som läser här som också spelar?
PUSS

allt går sönder till slut

Och älskling allting går sönder till slut, det är bara en fråga om tid.
och ibland håller jag faktiskt med
undra hur framtiden kommer bli


...

om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

den var bra!

haha, julkalendern var faktiskt bra. ska försöka se alla avsnitt det här året, förra året jobbade jag ju och då hann jag inte se alla avsnitt men i år ska jag ge det en chans. för den verkar rolig. :)

nu ska jag spela lite och äta en frukt. puss

julkalender

nu har vi ätit middag här i huset och jag har precis målat om mina naglar igen, så länge de är målande så biter jag inte på dem, så nu är de röda och fina igen. :)

funderar på om jag ska spela lite men är ganska trött, längtar mest efter att få krama kudden men de dröjer ett tag tills jag ska lägga mig för klockan är ju inte ens sex än. ;P

kanske ska surfa in på svt.se och se julkalendern! :P

på tågettröttis på tåget igårmorse
micke somna bredvid migp&l

håller på söker efter virus i min dator och den har bara hittat två. :)

ska på peace and love i sommar på något vis, ska försöka spara lite pengar varje månad efter jul, för älskade winnerbäck ska spela och inte bara en gång heller utan tre, kan jag bara inte missa! :)

möte och julklappar

nu ligger jag hemma i min säng och slappar. :)

mötet tog ungefär en timme och nu får vi hoppas de går bra framöver också, är iallafall grymt nöjd över att ha pratat med dem där och hon som ska bli min handläggare var en tjej som jag verkligen fastna för. supertrevlig och lite yngre, inte 60 plus liksom. haha. ;)

efter mötet sprang jag på stan någon timme, så har köpt lite julklappar nu. är typ klar med syster, får se vad jag ska hitta på till brorsan, ska prata med malla när hon kommer hem vad hon har tänkt. sen har jag några småsaker kvar till mamma och pappa och en grej till micke, sen är jag klar! :)

nu ska jag spela lite FM tror jag och slappa vidare. ;)
pusspuss

godmorgon

godmorgon!

sitter här färdig duschat och dricker saft, ska snart borsta tänderna och sen ta bussen ner till arbetsförmedlingen, hoppas mötet går ganska fort. jag trött även om jag hoppade upp ur sängen när klockan ringde, hehe.

ska se om jag hinner/orkar gå en sväng på stan annars blir de till och åka hem, ska måla om naglarna och spela FM. sakna micke ska jag med göra men vi ses ju förhoppningsvis till helgen igen. längtar! :)

hoppas ni sovit gott! puss