från sjuk till frisk

kära vänner, lever ni?

själv har jag legat däckad i någon typ av magsjuka/matförgiftning, natten mellan söndag och måndag spydde lilla jag en hel del, trodde inte ens jag kunde spy så mycket, haha! fick inte ens i mig vatten, var helt död, kunde inte äta ordentligt fören på måndagkväll. måste varit donken maten tror jag annars borde jag varit sjuk längre men nu mår jag bra iallafall. :)

dagarna som gått har jag sovit i typ nästan två dygn. när jag inte sovit har vi tittat på film, handlat mat, planerat inför turkiet och inför götet, (vi åker till götet 29 juli på kvällen/natten och kommer hem på söndagen den 31 juli, vi ska lämna in bilen därnere för att få den fixad och så passar vi på att stanna hos erik en natt och gå på liseberg. kommer bli grymt kul!) och idag har vi varit ute i rullsand igen dock var de inte alls lika skönt som sist, blåste storm men jag bada iallafall en gång. :)

imorgon ska jag jobba 8.30-19.15 och ha spelet själv för första gången, är alldeles jättenervös. tur helena jobbar så jag har någon jag kan fråga. jobbar 8.30-19.15 på fredag med sen har jag kortjobb helg (lördag 7.30-13.30 och söndag 7.30-14.30) sen jobbar jag måndag och tisdag med dock vet jag inte vilka tider bara så där. :P

nej nu ska jag ta på mig ett par snygga skor och borsta tänderna, sen ska jag och skatten ner på stan för att äta på brända och sen gå på bio, vi ska se transformers i 3D, älskar 3D-bio! puss!
Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback