HELG

HELG och lördagmorgon, så jäkla skönt och vara ledig men jag har träningsvärk i varenda liten del av kroppen, fan alltså vad det är tungt att plocka frukt men jag säger som chefen sa "linda nu béhöver du inget gym iallafall" haha! jag kommer bli starkare det vet jag men just nu lider jag, träningsvärk i magen som fan, gör ont när jag andas typ. ;)

fick ju hoppa in tidigare i torsdags och jobba, började 12.30 istället för 16. jobbade på frukten hela dagen. sen fick jag hoppa över demon igår eftersom det är en del folk sjuka, så jag jobbade 11-21.20 igår istället för 10-19. snacka om att det var en trött linda som kom hem klockan tio och nästan stupade i säng men det är så värt det när pengarna kommer sen. :) och just nu är jag verkligen i ett flyt och jag älskar det! :D

hade tänkte sola idag men det blåser lite för mycket för min smak, vill inte bli sjuk som sagt. har jag inte tid med, så blir nog ett bad inne för att mjuka upp lederna lite. och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. :)

puss!


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback