Krasslig

Förkylningen kom som ett brev på posten igår, halsen värker å allt smakar snor men inte hindrar det mig från att vara glad tacksam. Ekonomin har löst sig, skolan är sjukt kul och på fredag får jag besök av världens bästa Patrik. Han stannar hela helgen, fredag ska vi mysa med godis och god mat, lördag är det vin med fint folk och söndsg bakisdag. Längtar!

Nu ska jag svirra på mig skorna och åka ner gör att möta upp flickorna för en runda på stan innan vi ska hem till Kimsan. Hon ska fixa mitt hår och så ska vi käka tacos till idol, perfekt onsdagsmys när man är halv krasslig.


Student igen

Veckorna springer fram, helt galet så fort det går...snart är augusti slut också! Jag tycker nyss månaden började...
 
I måndags började jag skolan igen, det känns helt sjukt konstigt och plugga men samtidigt så jävla rätt. Aldrig känt mig så här motiverad att plugga som jag gör nu. Träffa en tjej som jag klicka med direkt på matten i måndags, så det känns sjukt kul! I psykologiklassen har jag en jobbarkompis och samhällsklassen har jag inte hunnit träffa än. Väntar på alla böcker som jag beställt och tror att den här hösten kommer bli riktigt bra! Jag ska fixa bra betyg i alla kurser och jag ska fira med riktigt mycket skumpa när mattekursen är över! :)
 
Var och storhandla med Sabina idag, skönt och fylla på kylen som ekat rejält tom ett tag. Imorgon väntas fikadejt med Kimsan och Steph, bolaget på det också. På lördag ska vi dricka vin hemma hos Steph, längtar! Dessa tjejer är det bästa som hänt på länge, vi har så jävla kul ihop!
 
Nu ska jag ringa mamma en sväng och sen mysa ner mig bland kuddarna i soffan. Det spöregnar ute! :)
 
Ärets sista balkongfrukost eller?
Söndagsmys!
Redo för första skoldagen!
Kaffehäng med Sabina å Kimsan
Tvättstugan är sjukt dryg med en hand
Hej beroendeframkallande program!
Morgonmys!

Vänder det nu?

Det snurrar på i en väldigt fart nu känns det som.
 
Igår var vi till Valbo och hämtade ut glasögongen, känslan att kunna se igen är helt obeskrivlig. Och sen var jag med ut på landet en snabbis och drack kaffe innan jag och Angelica var in till skolan på infomöte och det känns så sjukt spännande att börja skolan igen samtidigt som jag har panik över att jag inte har en fungerande hand. Det är tur man är så jävla envis ibland.
 
Fredagen är en slapp sådan, fick brev från försäkringsbolaget som berätta jag får glasögonen betalda och lite mer klirr för skadan. Kändes ju trevligt och få, speciellt när böckerna kostar enorma pengar! Imorgon ska jag kramas med fint folk och dricka lite vin är tanken, krama ut det sista vi kan av sommaren. Fast jag har redan gått in i höstkänslan - kyligare luft, tofflor/raggsockor, tända ljus, te i mängder, film, leggins, tjocka mysiga tröjor, planeringen av tjugosexårsfesten, löv i alla möjliga färger, skinnjackan, som sagt jag längtar efter hösten nu!
 
Nu middag och seriemys!
 
Dejtat den här gobiten och hans fina mamma häromdagen

Min fina trio!
Lyckan att kunna se igen!
Jag och Steph i ett nötskal!
Alltså ge mig den här karln!!!!
Min alldeles egna lilla prins

Livet alltså.

Herregud vad det har hänt saker sen sist. Bruten höger hand och trasiga glasögon bland annat och ett hjärta som är i miljarder små bitar. Ändå så mår jag rätt bra, jag har världens bästa människor runt mig och nu när sommaren går mot sitt slut så är jag så glad över allt den gett mig, alla nya människor jag lärt känna. Livet blir inte alltid som man vill men det går alltid vidare och framåt, hur ont det än gör....
 
Handen såg bra ut idag när jag kolla den och läkaren sa att med lite tur räcker det med fem veckors gips och inte sex, så då är det bara fyra kvar då eftersom det redan har gått en vecka sen jag ramla. Och om en vecka börjar skolan, längtar! Ser verkligen framemot den här hösten, skolan, jobbet, ta bort gipset, träningen, vännerna, min födelsedag, tända ljus, raggsockor och massa mys! :)
 
Längtar så efter fler såna här kvällar, tända ljus å raggsockor!
Helt handikappad
Min sambo!
Sliten tjej!
Hej blåmärke!
Kaffe!

Första augusti

Första augusti idag, känns helt stört att hela juli redan har gått.
 
Det händer alldeles för mycket och ingenting just nu i mitt liv. Jag är någonstans mellan jätteglad och jätteledsen. Mår superduperbra samtidigt som jag har svårt att inte tro att det kommer slå tillbaka igen, det är så läskigt det där. Att jag inte riktigt låter mig själv njuta av livet.
 
Vad har hänt sen sist då, fettaste utgång förra veckan på onsdagen, började längst ån och fortsatte med drinkar och skumpa på allstar och avslutades med efterfest till halv sex på morgonen. Båtåkande, jobbande, mer vin, fina flickor, karuseller, stadsfesten, spöregn (kunde vrida ur kläderna när jag kom in) stek i solen (både harnäs å rullsand) kvällsbad, massa filmhäng, kramar, närhet, skratt, livet ler mot mig och jag hoppas innerligen att det kommer fortsätta göra det. Jag hoppas att augusti är med mig, att jag får lite tur nu...
 
Nu ska jag slänga ner röven i soffan en sväng. Imorgon väntar nya äventyr. Puss!
 
Mina fyra sommarfavoriter!
Stek i Rullsand
Bästishäng!
Filmmys!
Groggdrickande
Kärlek!
Närhet!
Och jobb!