Efterlängtade december

Första december idag och vi närmar oss nyårsafton med storm steg. Jag tror aldrig jag längtat så mycket efter ett nytt år som jag gör nu, bara få lämna allt det tuffa bakom mig. Året som vart har gett mig så många fina människor och minnen trots allt mörker, det här året har jag lärt mig mer om mig själv än någonsin och sakta men säkert börjar jag lära mig älska livet och framför allt mig själv igen. Den viktigaste läxan jag lärt mig är att lära mig säga nej utan att behöva förklara mig. :)
 
Helgen har vart hur mysig som helst. Mamma och pappa har vart här och vi har shoppat, ätit gomiddag på tennstopet, vart på hockey (brynäs vann ju såklart!) hängt på olearys, vart på invigningen av bocken och tittat på fyrverkerier, fikat och umgåtts. Perfekt med kvalitetstid! Efter att dom hade åkt hem igår så klädde jag min lilla julgran och myste med tända ljus. Avslutade denna perfekta helg med filmen mig äger ingen och mysig famn. Killparfym alltså!
 
Idag har jag börjat skriva listor på allt jag måste göra innan jul, alla juklappar som ska köpas, mat som ska handlas och håret ska klippas samt fransarna ska fixas. I helgen är det även årets personalfest, då ska jag lufta klänningen jag köpte till min födelsedag och alkohol ska intas. Känner redan hur bra jag kommer må på söndag. Haha! Jobbar bara fredag denna vecka, har semester tisdag-torsdag. Åker ner till Uppsala på onsdagmorgon för att hänga med min syster hela dagen, äta tacos ska vi göra och sen ska vi gå på brorsans evenemang på Grand, massa lokala band som ska spela för att samla in pengar till musikhjälpen och på torsdag ska vi dra en shoppingrunda.
 
Nu ska jag beställa dammsugarpåsar, på återseende!
 
Fixade fransarna hos Kimsan i måndags
Tröttaste tjejen i Gävle i tisdags
På väg till jobbet med Lasse i öronen
Äntligen lite kyla!
Min stora kärlek
Så jävla sant
Storhandling, tvättning, städning och lussebullsbak i torsdags
Fredagsego
Lördagen på Tennstopet innan matchen, min snygga toaselfie!
Bebis!
Första adventmys

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback