Gråa november går mot sitt slut

Det är söndag, det är en vecka till första advent och jag ska snart åka mot jobbet för att göra helgens sista jobbpass, dag fem av fem. Tröttast i världen känns det som jag är också, någon sa att vi haft en soltimme typ i hela november, inte konstigt att man känner sig som ett jävla lik...
 
Veckan som vart har innehållt en hel del jobb, fem kvällspass (sista ikväll), kramar, skratt, en hel del läsande och massa funderande kring vad fan jag vill göra med livet. Börjat planera för julen, ska vara hemma i Uppsala hela julen, jag längtar efter familjemys, massa god mat och bara vara med dom bästa i mitt liv. Till helgen kommer mamma och pappa upp för en massa kvalitestid, vi ska gå på hockey på lördag och även äta ute, sen är det invigning av bocken på söndagen och så ska vi börja julklappshandlingen. Ska även storhandla med Sabina på torsdag och tvätta på fredag. Jobbar bara tisdag och onsdag den här veckan sen väntar åtta dagars ledigt, som jag längtar. Helgen med mamma och pappa, ner till Uppsala och för att hänga med syrran, sen jobbar jag fredagen och sen har jag fått en ledig helg för då vankas de personalfest med hela Ica-gänget, som jag ser framemot! :)
 
Annars händer det inte så mycket, försöker peppa mig själv att ta mig ur sängen mina lediga dagar. Vädret gör ju så man vill spy liksom. Ingen motivation alls och man ser ju som sagt ut som ett lik hur mycket man än försöker se fräsch ut. Blir nog en vända till ett solarium snart. Men förutom det trivs jag ändå med livet, jag är tacksam för det fina människorna som finns runt mig varje dag, peppar och lyfter mig, kramar mig och får mig och känna mig bra. Ni är guldet i mitt liv :)
 
Nej nu ska tanten lägga sig på sängen en liten stund innan hon ska snöra på sig skorna och göra veckans sista pass på butiken ihop med två av mina favoritkollegor. Puss på er tills vi hörs igen!
 
Tacofredag hos familjen på landet förra fredagen!
Blekfis med livets dryck - kaffe!
Ihop med en av mina stjärnor
Bakissöndag på soffan
Bästishäng en måndag med middag, kaffe och fina flickor!
Långfrukost!
Gjorde en grymt go köttfärslimpa häromdagen innan jobbet
Vackraste stunden i livet var den när du kom
Lördagscider på Interpool
Och avslutar med en bild som säger det mesta om mitt kärleksliv just nu, haha!

Jag lever...

Helvete vad tiden springer iväg, det var alldeles för länge sen jag var inne här och skrev men jag sitter knappt vid datorn längre....
 
Så vad har hänt sen sist. Jag har haft höstlov, hoppat av samhällskunskapen (tiden räcker knappt till som den är idag) har spelat bingolotto på landet (första gången på en månad som jag var där ute), lagat massor med god mat, baka bröd (gjorde tekakor idag, så gott!) kramats med flickorna, jobbat på en hel del, vart sjuk (haft feber och har ont i halsen fortfarande) läst massa bra böcker och träffat en väldigt speciellt människa som jag hängt en del med.
 
Helgen som kommer ska jag jobba ett extra pass på lördag, slutar fem och då ska jag hem, duscha och sen kommer fina vänner hit för att dricka vin och sen ska vi dansa hela natten. Och sen hoppas jag att jag får somna i den där varma famnen efteråt. Livet har gått väldigt mycket upp och ner sista veckorna, antar att det är mörkret och stressen jag inte känt på länge men jag mår för stunden väldigt bra. 
 
Nu ska jag värma lite te och mysa ner mig i väntan på att BB-live ska börja. Fredag imorgon och då ska jag på systemet, kolla strumpbyxor och sen åka ut för att krama mina bästa på landet och även få middagen serverad. Lyx! :)
 
Story of my life!
Varma bad har det var många den här hösten!
Ser så mycket framemot nyårsafton
Läsa är en av mina bästa avslappningsmetoder
Bästa rengörningssprayen någonsin, luktar klor!
Höstens bästa myslåt!