Gråa november går mot sitt slut

Det är söndag, det är en vecka till första advent och jag ska snart åka mot jobbet för att göra helgens sista jobbpass, dag fem av fem. Tröttast i världen känns det som jag är också, någon sa att vi haft en soltimme typ i hela november, inte konstigt att man känner sig som ett jävla lik...
 
Veckan som vart har innehållt en hel del jobb, fem kvällspass (sista ikväll), kramar, skratt, en hel del läsande och massa funderande kring vad fan jag vill göra med livet. Börjat planera för julen, ska vara hemma i Uppsala hela julen, jag längtar efter familjemys, massa god mat och bara vara med dom bästa i mitt liv. Till helgen kommer mamma och pappa upp för en massa kvalitestid, vi ska gå på hockey på lördag och även äta ute, sen är det invigning av bocken på söndagen och så ska vi börja julklappshandlingen. Ska även storhandla med Sabina på torsdag och tvätta på fredag. Jobbar bara tisdag och onsdag den här veckan sen väntar åtta dagars ledigt, som jag längtar. Helgen med mamma och pappa, ner till Uppsala och för att hänga med syrran, sen jobbar jag fredagen och sen har jag fått en ledig helg för då vankas de personalfest med hela Ica-gänget, som jag ser framemot! :)
 
Annars händer det inte så mycket, försöker peppa mig själv att ta mig ur sängen mina lediga dagar. Vädret gör ju så man vill spy liksom. Ingen motivation alls och man ser ju som sagt ut som ett lik hur mycket man än försöker se fräsch ut. Blir nog en vända till ett solarium snart. Men förutom det trivs jag ändå med livet, jag är tacksam för det fina människorna som finns runt mig varje dag, peppar och lyfter mig, kramar mig och får mig och känna mig bra. Ni är guldet i mitt liv :)
 
Nej nu ska tanten lägga sig på sängen en liten stund innan hon ska snöra på sig skorna och göra veckans sista pass på butiken ihop med två av mina favoritkollegor. Puss på er tills vi hörs igen!
 
Tacofredag hos familjen på landet förra fredagen!
Blekfis med livets dryck - kaffe!
Ihop med en av mina stjärnor
Bakissöndag på soffan
Bästishäng en måndag med middag, kaffe och fina flickor!
Långfrukost!
Gjorde en grymt go köttfärslimpa häromdagen innan jobbet
Vackraste stunden i livet var den när du kom
Lördagscider på Interpool
Och avslutar med en bild som säger det mesta om mitt kärleksliv just nu, haha!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback