Jag lever...

Helvete vad tiden springer iväg, det var alldeles för länge sen jag var inne här och skrev men jag sitter knappt vid datorn längre....
 
Så vad har hänt sen sist. Jag har haft höstlov, hoppat av samhällskunskapen (tiden räcker knappt till som den är idag) har spelat bingolotto på landet (första gången på en månad som jag var där ute), lagat massor med god mat, baka bröd (gjorde tekakor idag, så gott!) kramats med flickorna, jobbat på en hel del, vart sjuk (haft feber och har ont i halsen fortfarande) läst massa bra böcker och träffat en väldigt speciellt människa som jag hängt en del med.
 
Helgen som kommer ska jag jobba ett extra pass på lördag, slutar fem och då ska jag hem, duscha och sen kommer fina vänner hit för att dricka vin och sen ska vi dansa hela natten. Och sen hoppas jag att jag får somna i den där varma famnen efteråt. Livet har gått väldigt mycket upp och ner sista veckorna, antar att det är mörkret och stressen jag inte känt på länge men jag mår för stunden väldigt bra. 
 
Nu ska jag värma lite te och mysa ner mig i väntan på att BB-live ska börja. Fredag imorgon och då ska jag på systemet, kolla strumpbyxor och sen åka ut för att krama mina bästa på landet och även få middagen serverad. Lyx! :)
 
Story of my life!
Varma bad har det var många den här hösten!
Ser så mycket framemot nyårsafton
Läsa är en av mina bästa avslappningsmetoder
Bästa rengörningssprayen någonsin, luktar klor!
Höstens bästa myslåt!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback