Hej tisdag!

Tisdag redan och här sitter jag och försöker få ihop min jäkla uppsats. Den ska vara på åtta till tio sidor och jag har skrivit typ en, så jäkla svårt och få till det men skam den som ger sig. Huvudsaken är att jag klarar ett E och det tror jag nog att jag gör men jag kommer aldrig ge mig på en sån här ekonomigrej igen, hualigen.
 
Helgen är en enda jävla dimma, iallafall lördagen. Fredagen tillbringade jag med att baka bullar (läs Angelica baka och jag åt) och så låg jag rak lång på soffan därute med ungarna i knät och runt omkring mig. Klara och jag spelade memory, Ola bjöd på mat på karlvis (kebab och pizza) och sen var det idolmys. Njuter varje gång Niklas, Ludde och Petter går på scen, men jag tror dock en tjej vinner i år. Och så kom den där lördagen, herregud vilken fest. Jag kan ärligt talat inte berätta så mycket om den för minnet sviker mig, jag vet jag hade kul. Jag vet att jag fick fina presenter och att vi shota, dansade och drack skumpa på krogen, där jag även ramlade. Är seriöst helt blåslagen på rygg, svanskota och rumpa. Kvällen slutade i kaos men den var kul och jag är så glad över att ni kom och firade med mig.
 
Låg bakis hela söndagen och var fortfarande en del bakis när jag anlände till skolan igår. Tröttheten sitter fortfarande i tre dagar senare, nu är man fan gammal eller...haha! Eller ja på torsdag blir man ju ett helt år äldre, det ska jag fira med att räkna matte, skriva uppsats och fika. Imorgon är det också en speciell dag, då ska jag börja jobba igen. Det är mitt första ordentliga pass sen i januari, jag har ju jobba förr med men då har jag vart sjukskriven samtidigt, nu är jag friskskriven och det betyder att jag från och med imorgon jobbar fullt igen, mina timmar. Sen väntar jobb hela helgen, fredag-söndag...känns konstigt att jag inte kommer ha ledigt på helgerna längre men bra ursäkt och slippa supa, haha.
 
När uppsatsen är inskickad så ska jag ta tag i matten och räkna ikapp en del, måste träna på visa moment och sen är det prov vecka om två veckor. Spännande att jag faktiskt förstår en hel del. Och så kommer jag och Cocos få sällskap av Bruciii nästa helg, mamma och pappa ska hälsa på syrran så då får han bo med oss. Sen på söndagen när dom kommer för och hämta han, ska jag bjuda på middag och så ska vi fira jag fyllt år. Funderar på om jag ska göra antingen chicken ala king eller fiskgrytan jag bjöd tjejerna på. Det återstår och se!
 
Nu ska jag fortsätta ordbajsa i uppsatsen och kolla in hms höstrea. Hörs, hej!
 
Min present från lillebror och Sanna, bär det hela tiden
Oktober, glittra över mig!
Bussego i fredag
Coldplay i öronen när jag lämnade landet efter idolmys
Avnjöt ett bad innan alla anlände i lördags
Nya klänningen var på och humöret lika så
Söndagen var ju kanske inte lika rolig...
Hinkade kaffe för att inte somna i måndags i skolan
Min fina kille!
Och idag har jag räknat x och y...

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback