Hej vintertid!

Veckorna springer seriöst ifrån mig, hinner knappt med någonting, tiden bara går. Söndag och det är jobbkväll som gäller för mig, börjar sjutton och kör tills vi stänger.
 
Hur har veckan vart då, jorå man får ju känna att man lever igen kan jag ju säga. Från att kunnat göra vad jag vill med dagarna till att behöva kliva ur sängen och duscha och fixa sig och dra iväg. Det är en jävla skillnad alltså. I tisdags hade jag matteprov, vet inte hur det gick, vet inte ens om jag vill veta hur det gick. Sinnessjukt svårt och jag blandade ihop allt kändes det som, fick typ hjärnsläpp. Sen har jag jobbat onsdag, torsdag och fredag. I fredags var det även lön och det märktes i butiken kan jag säga, så sjukt kul och jobba såna dagar! :) Skulle ju kört fem dagar i rad alltså även igår men jag fick en semesterdag och kunde följa med på hockeyn som vi var matchsponsorer för, Brynäs-HV. Fick se laget göra några mål men det blev förlust med 4-7, helt galet dåligt och jag tror jag ska hålla mig borta från arenan, för senaste gångerna jag vart där har vi bara förlorat. Haha. När matchen var slut drog jag hem och slängde mig på soffan, åt en pizza och tittade på Orups dag i så mycket bättre, älskar programmet och han!
 
Låg på soffan till sent, pratade med pappa. Vi kollade olika resturanger för helgen dom kommer och så fick jag lite roliga fyllesms och fyllesnaps. Haha, snapen är fan det bästa som uppfunnits typ. Älskar den appen! Och idag när jag vaknade till liv så gjorde jag det i vintertid, för i natt ställdes klockan om en timme. Vi fick en extra timmes sömn, alltså man drog tillbaka den. Så hej mörker nu kommer vi! Var två månader till julafton i fredags, galet!
 
Nu ska jag ladda för att åka och göra några timmar i butiken och sen hem och mysa ner mig i soffan. Håller tummarna för att jag får tigga lite skjuts hem så jag slipper vänta på bussen. Veckan som kommer innehåller ingen skola överhuvudtaget då det är höstlov. Väntar med spänning på mitt betyg i psykologikursen som tog slut veckan som var. Men så klart har jag fyllt upp den här veckan med andra saker. Jobbar tisdag och onsdag, lussebullar ska bakas, det ska springas på stan på torsdag med flickorna, Kimsan ska få sätta saxen i mitt slitna hår (luggen är så lång så jag snart inte ser något!) och vi ska laga mat ihop, det ska tvättas kläder och jag ska se ikapp bonde söker fru och kanske även soa. Handla mat bör jag göra och panta, det ramlar seriöst ut burkar ur påsarna så mycket är det! Och så hoppas jag att boken Stalker av Kepler kommer imorgon, den släpptes i fredags så jag borde ha haft den redan då men ja, jag hoppas den kommer imorgon, så jag får börja läsa!
 
Måndagen tillbringades med lasange till lunch, mattplugg och personalmöte
Orkar inte den här bilden, så jäkla mycket mitt liv, haha!
Onsdagsegot på g till butiken
Låten som spelas väldigt mycket i mina lurar just nu
Så mycket snurr visa kvällar så jag knappt kan sova
Fredagsjag på g till butiken även här!
Min prins!
På väg till arenan för att hänga och se matchen
Och jag påminns varje gång jag kliver in i vår hemmaborg varför jag älskar den här sporten så fruktansvärt mycket och känslan är alltid ren jävla lycka när jag får andas ishall.

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback