Redan onsdag

Onsdag igen och jag kan säga det var en trött tjej som kom hem från jobbet igår, minus på sömnkontot och så en upplärning i kassan hela dagen, men det gick bra och hon jag lärde upp kan vart en av det lättaste jag någonsin lärt upp, jag brukar få äran och lära, tror jag är rätt bra på det jag gör ändå. Jag tar det som ett plus att jag gör ett bra jobb när jag får lära upp, en komplimang liksom. Slutade fyra, handlade lite och åkte hem och rent utsagt dog i sängen, sov i två timmar och sen ett bad och middag framför bb och paradiset. Min tisdag det!
 
Somnade strax efter paradiset var slut och sov alldeles för länge idag, nu sitter jag i mjukiskläder och glor runt på nätet, ska snart slänga på mig ett snyggare face och lite andra kläder innan det bär av för en kvällspass på butiken och sen är jag ledig i en vecka. Eller ledig och ledig, jag ska inte jobba iallafall. Haha. Det ska skrivas en reflektionslogg till psykologin på max tre sidor (tur det finns ett max, skulle kunna skriva långt annars) och så ska jag plugga igenom tre kapitel matte inför provet på tisdag. Kattvakta, bjuda på middag på söndag (mamma och pappa kommer) och så ett personalmöte på det på måndag. Imorgon ryktas det om ikea (måste bunkra upp mitt ljusförråd lite med blanda annat doftljus, nya påslakan, tandborstmugg, badrumsmattor och lite annat) och även en sväng förbi rusta sägs det, vill köpa nya filtar till soffan.
 
Och snart är det dags och börja kolla över julklappsinköpen också. Tror jag har en idé på en julklapp åt syrran iallafall men sen står det fan helt stilla alltså, min familj är inte den lättaste och köpa till, haha! Men gud så jag verkligen längtar efter advent, mysigaste tiden år hela året men så fort december är över längtar jag efter april. Haha. Idag ska jag även skicka in min ansökan till våren, ska läsa en hel del ämnen, får se hur det går.
 
Nu lunch i magen och sen vidare mot butiken, hörs hej!
 
Kände förr och vara lite blommig häromdagen
Finaste vännen man har ♥
Måndagsmys med min bebis!
Kaffe är livsviktigt för att orka långa dagar

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback