Söndag

Så är det en sån dag där söndag igen då. Mina lediga dagar har gått så sjukt fort!
 
I fredags så kom mamma och pappa med Bruce tidigt och jag passade på att tvätta när jag ändå var vaken. Eftermiddagen tillbringade jag med tjejer här hemma, vi låg på soffan och snackade skit, drack kaffe och åt sockerkaka. När dom åkt hem så myste jag och missarna framför idol med tacos.
 
Lördagen tillbringade jag mesta dels i soffan under täcket i pyjamas, mådde inge vidare. Feberkänsla och ont i kroppen. Pratade bort många timmar i telefon och läste. La mig i tid men somnade alldeles för sent efter massa sms med fina människor.
 
Och så idag då, vakna i tid. Tog en dusch och en promenad till affären för och handla det jag glömt till maten. Pratat i timmar med Martin i telefon och sen har jag lagat mat till mamma och pappa. Dom kom för och hämta Bruce och så fick jag presenter.  Och vilka presenter sen då, så jävla glad. Fick en ny matta till vardagsrummet (en svart korthårig), mörklila badlakan och handdukar, årechoklad, strumpor, en ljung med kruka till balkongen och den där kannan som det bloggats flitigt om (i kannan finns det en liten behållare som du kan tex lägga i färsk citron så stannar den i behållaren när du häller upp i ett glas istället för att följa med ner i glaset), så jäkla tacksam! Hade önskat mig allt. Tack världens bästa ♥
 
Nu ska jag läsa lite i matteboken och läsa tidningen innan jag kryper ner i min älskade säng. Veckan som kommer är fullt upp som vanligt. Matteprov, personalmöte, jobb onsdag till söndag med lön på fredag. Och nästa vecka är det lov och snart bara en månad till första advent. Till helgen ställer man om klockan igen, tillbaka en timme.
 
Bruce spanar på Cocos och tacomiddag
Älskar denna bild
Gårdagen i soffan med matteboken, kaffe och täcket
Lillhjärtat!
Mina present ♥

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback