Blåsig måndag

Idag kom hösten med stormsteg bokstavligt talat, det har blåst exakt precis hela natten och dagen, vaknade vid halv fyra imorse av att regnet bara öste ner och de blåste mot fönsterna så jag trodde seriöst att snart blåser fönsterna sönder. Låg vaken i ett par timmar innan jag somnade om och vaknade imorse och hade fått mail från en av mina lärare att handledningen var inställd och då kröp jag ner under täcket igen med en kopp kaffe.
 
När jag väl kom ur sängen tog jag en förbannat lång dusch och sen var jag ut på lite äventyr. Tittade lägenhet och sen var jag iväg och storhandlade. Så nu har jag en hel del mat hemma igen och lite mindre pengar på kontot. Tur det fylls på snart igen, haha!
 
Resten av den här dagen ska jag filura lite på min uppsats, leta lite fakta och sånt där, dricka mer kaffe, börja skriva hemtentan litegrann och hitta på någon middag till både ikväll och imorgon. Det lutar åt en fiskgryta imorgon eller tacopaj. Tjejerna kommer hit för mys, har inte sett Steph på veckor, vi har gått om varandra hela tiden och Kim har jag inte sett på över en vecka, Sabina träffade jag förra veckan men vi går också om varandra hela tiden så ska bli så mysigt och få hit alla samtidigt. Ska nog slänga ihop en äppelpaj också till efterrätt med kanel i. Mums!
 
Gårdagen - myste runt, pratade med E, shoppade hockeybiljetter, pluggade matte och drack te
Godmorgon måndag!
Kaffe och vatten - mitt beroende, klarar mig inte utan det, storhandling och 
mössa plus kängor åkte på idag!
Välkommen hösten och kyligare mörkare dagar :)

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback