Godnatt söndag

Söndagskväll igen och idag har jag inte rört en enda skolbok. Kände jag var tvungen och ta ett break på en dag, så jag har istället städat av här hemma, dammsugit alla golven, städat badrummet, vattnat blommor, satt upp ljusslingan på balkongen och så var jag upp på maxi en sväng. Hämtade ut mina fina kaffekoppar som jag köpt på IcaHemma. Så nöjd med dom! Passade även på att köpa en kudde jag tittat på förr och nya kuddfodral. Så nu ser soffan mysig ut som fan.
 
Lagade kyckling med pasta till middag och pratade med Angelica lite. Hällde upp lite te och började glo runt på nätet, råkade shoppa lite till då. En klänning till på lördag då vi ska fira mig, den jag beställde från hm var inge bra så den har jag skickat tillbaka. Och så blev det nya dricksglas och ett till kuddfodral (saknades till en kudde) också från IcaHemma. Nöjd tjej! :)
 
Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i en nybäddad säng och ladda för veckan som kommer. Den här fullbokad som vanligt, psykologtentan ska in på fredag, uppsatsen ska börja skrivas (bara jag får okej från läraren) en runda på stan och en till ikea ska hinnas med (ska kolla tavellister, köpa påslakan och lite annat smått på ikea) hinna med en sväng till landet också och fixa för lördag. Som sagt fullt upp som vanligt men jag älskart! :) Godnatt!
 
Lördagens ego på väg till landet för middag
Kebabgryta, godis och cider - ibland är livet riktigt bra!
Däckade fint i min sköna säng när jag kom hem
Nya kuddarna och kopparna, Cocos brydde sig dock mer om kartongen ;)
Och kvällsshoppingen, nya glas och kuddfodralet plus klänningen!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback