Pluggdimma

Dagarna går för fort nu, jag hinner inte med. Så mycket skola och så lite tid, jag vill typ skjuta mig själv. Håller på med hemtentan i psykologiska perspektiv samtidigt som jag ska försöka skriva på uppsatsen i ekonomi. Den får lida mest just nu, Blä!
 
Har betalat räkningarna nu alldeles nyss, så nu har man tak över huvudet en månad till iallafall. Haha. Ute har det gått och blivit riktig höst, är runt 10 grader ute och jag håller på fryser ihjäl inne. Har raggsockor och strumpor men fortfarande iskalla fötter, mössa och halsduk inne. Fyfan, kör igång värmen nu tack! Ska göra mig lite mer kaffe och värma mig med.
 
Igår började jag skriva tentan och sen fick jag fin besök av J. Vi snackade skit, drack kaffe, åt kakor och så kom hennes karl med max lagom tills bonde söker fru började. Jag är ju så såld på de programmet, suger jag kommer jobba onsdagskvällar så jag kommer få följa allt via playen, för den här säsongen är extra viktig för mig och se eftersom jag i våras sökte men inte kom med, så vill se hur de går för min bonde, haha!
 
Nej återgå till pluggdimman en stund.
 
Plugg plugg plugg
Haha
Ännu en kärlekssaga tog slut
Hej hopp i kylan!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback