Tack för en fantastisk semester

Så var sista dagen på den här semestern slut, imorgon börjar verkligheten igen då. Ska bli skönt med lite rutin och jag går ju inte ut så himla hårt ändå. Kör tisdag till torsdag, sen väntar fyra dagars ledig igen. Jobbar en helg innan vi drar till Alanya, vilket vi gör om tjugotre dagar ungefär. Känns ju helt sinnessjukt att vi snart är där! (Hoppas bara det lugnar ner sig lite, då de vart oroligt där nere ett tag)
 
Sista veckan har jag hängt med Björn, vi trotsa storm och regn och tog några öl på Allstars uteservering. Hur mysigt som helst och så förbannat kul och hänga. Ätit tacos i mängder, vart ute hos Angelica och kramat på mina prinsessor (Galet att Ebba börjar ettan på onsdag) och helgen som var drog jag ut till deras husvagn lördag till söndag. Vi grillade, drack öl, skrattade, spelade minigolf och kort, nattbadade under en glittrande himmel (sommarens typ mest fantastiska stund var där och då, när jag och Danne stod i mörkret i vattnet och leta stjärnbilder!), perfekt avslut på en helt underbar semester.
 
Nu ska jag och Kimsan krypa ner i soffan framför en film, tack och godnatt.
 
Alanya, snart kommer vi!
Sommarens sista smak
Livet på en jävla pinne
Mjukiskläder och livets goda
Jag och min lilla prinsessa
Min solkatt
Tisdagscider med Björn
Njuter av sommarens sista strålar

Augusti ♥

Tänka sig att jag lever ännu, haha!
 
Vi är nu inne i augusti och imorgon går jag in på sista semesterveckan för den här sommaren. Sommaren som hetl klart har regnat bort, fast vi har haft en fantastisk semester ändå.
 
Har gått och blivit sambo sen en månad tillbaka, Kimsan har flyttat in hos mig och Cocos. Hon har ingenstans och bo nu efter att hon och hennes ex separera. Sjukt kul och ha en sambo, livet blir lite roligare. Semestern har som sagt leverat en hel del, vi har skrattat tills magen gjort ont, gråtit en del, jagat solen, hinkat litervis med vin, shotat på rejält, hängt med fina vänner, ätit kräftor, träffat enormt många nya vänner. Jag har vart lyckligare än på väldigt länge och livet känns förbannnat fint. 
 
Imorgon börjar Kimsan och jobba igen och jag ska tvätta, blir enorma högar tvätt när man är två. Tisdag ska jag hänga med Björn en sväng och så ska jag försöka hinna ut till Angelica och mysa på deras altan. Helgen som kommer sen ska jag vara lugn, bara slapp och ladda upp för att börja jobba igen, tisdagen kör jag igång och sen väntar jobb i 3,5 vecka innan jag sätter mig på tåget ner till Arlanda för att ta flyget tillsammans med bästis till Alanya, det känns sjukt att det bara är en månad kvar ungefär. Längtar! Men innan det ska jag hinna med att se Tomas Ledin på furuvik, fira lillebrors tjugofem årsdag, jobba och kramas med den där fina killen som har snurrat in i mitt liv från ingenstans.
 
Andra saker som hänt sen sist
- Sett Magic Micke på bio (byta trosor varning!)
- Ätit enorma mängder kebab
- Dansat halva nätterna
- Haft främmande från Stockholm, kompisar till Kimsan
- Träffat en fin människa som får hjärtat slå hårt
- Haft skräckfilmskvällar med grabbarna
- Ätit kräftor hos Sabina
- Hängt med Johanna och magen
- Sett Drömhus och Da Buzz på allstar
- Firat Kimsans födelsedag med buller och bång
- Patrik har vart förbi och umgåtts, han har hunnit bli tjugonio också
- Bakat blåbärsmuffins på blåbär som Kimsan plockat i stugan
- Tryckt i mig en langos på stadsfesten
- ÄNTLIGEN bokat tid för min tatuering, den 23 oktober 10.00 ska mitt lår pinas under nålen!
- Börjat planerat för hösten och allt spännande som händer
 
 
Men nu ska jag snurra ner i sängen, sliten som man är!
Tills vi hörs igen, lev livet varenda dag!
 
 
 
Rött blev det igår när vi fira Kimsan!
Fina J ♥
Sommarkväll på Johannas balkong!
Min fina bästa sambo ♥
En rejäl jävla langos
Drinkbord på Allstar, en av alla kvällar!
Mysmiddag ute och partykväll hemma här
Min prins ♥
Blåbärsmuffins
Avkoppling!