Störst av allt är kärleken

Halva juni har gått nu och om en vecka är midsommar över, det är ju helt sjukt.
 
Ledig helg och jag har njutit av den varenda sekund. Igår var jag på landet och hälsade på, stekte i solen (verkligen stekte, är tomat eller ja kräfta idag, helt jävla röd men det ger sig väl) snackade skit, njöt av lugnet och grönskan och på kvällen grillade vi kyckling, så himla gott. Satt ute länge och sen flyttade vi in i soffan då det blev lite kyligare. Åkte hemåt vid elva och medan jag väntade på bussen hem så kollade jag på studentflaken. Helt sjukt det redan gått åtta år sedan jag tog studenten!
 
Idag har jag laddat hela förmiddagen med skumpa, god mat och städning, för om några timmar så kommer Sverige ha en ny prinsessa och prinsen fått sin Sofia. Nörd som jag är så ska jag följa hela bröllopet framför tvn. Kommer med all säkerhet gråta en skvätt, att se den kärleken som finns mellan dom två är så stort, precis som mellan kronprinsessan och hennes Daniel. Ska även bli spännande och se Sofias klänning och allt glitter dom brukar bära. Gissar på att Viktoria har sin favorittiara i håret, Estelle ska vara brudnäbb, ja de finns tusen saker och se framemot men mest av allt en dag då vi firar kärleken, då en prins får sin prinsessa. :)
 
Och imorgon söndag bär det av till Uppsala för kvalitestid med dom två bästa människorna i mitt liv. Längtar! Ska åka till Ikea och titta lite, kolla ny bikini och några klänningar. Pappa tycker ju min bikini är så ful så han har sagt jag måste införskaffa en ny till Alanya, haha!
 
Annars mår jag så himla bra nu, känner mig så otroligt tacksam för allt livet ger mig. Den där karln som kommit in i mitt liv som en storm gör dagarna så himla härliga och att sommaren sakta men säkert börjar komma.
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och som prins Daniel sa till sin Viktoria, störst av allt är kärleken! :)
 

Juni, älskade juni

Och så var det juni, juni som borde vara sommar å lite varm men icke det bara regnar och man fryser ju typ ihjäl. Vill kunna sitta på balkongen och hänga men den som väntar på något gott...
 
Händer inte så mycket, är sjuk igen. Det tar ju aldrig slut, så här ont i halsen som jag haft senaste dagarna, ja de har vart vidrigt. Inte kunnat gapa och inte kunnat svälja, roligt att man inte kan äta något. Var till läkaren idag och var helt hundra på en halsfluss men icke, bara jävla virus. Är så jävla less på att man aldrig blir tagen seriöst hos doktorn heller, ofta jag går dit för att jag tycker det är kul liksom. Nej fyfan!
 
Jag och Patrik bokade resa i måndags, så i september får jag äntligen åka tillbaka till mitt älskade Alanya, en hel vecka med världens bästa vän. Sol, bad, drinkar, brun hud och massa galenskaper, kan knappt vänta. Ska bli så fucking jävla underbart. Exakt vad jag behöver, något och ser framemot. Och snart är det fan midsommar och efter det är det bara fyra veckors jobb sen är det fyra veckors semester med brudarna som väntar, ser framemot det så himla mycket. Bara umgås, se Maggio på Furuvik, sola, bada, dra en sväng till Uppsala och massa annat skoj.
 
Andra saker som hänt
- Påbörjat vägen mot rödhårig igen
- Fått upp ett nät på balkongen så Cocos kan va där ute (Tack brorsan och svägerskan)
- Haft Bruce på besök en vecka
- Dragit av en rejäl fylla med tjejligan (alldeles för mycket shots sluta med värsta bakfyllan på år å dar)
- Läst ut ännu mer böcker och beställt fler
- Träffat någon speciell (jag som inte skulle dejta på resten av 2015)
- Gjort min första flygande jacob
- Tillbringat alldeles för många timmar i sängen
- Ätit årets första svenska jordgubbar
 
Nu ska jag dricka mitt te och kolla på criminal minds. Godnatt.