Juni, älskade juni

Och så var det juni, juni som borde vara sommar å lite varm men icke det bara regnar och man fryser ju typ ihjäl. Vill kunna sitta på balkongen och hänga men den som väntar på något gott...
 
Händer inte så mycket, är sjuk igen. Det tar ju aldrig slut, så här ont i halsen som jag haft senaste dagarna, ja de har vart vidrigt. Inte kunnat gapa och inte kunnat svälja, roligt att man inte kan äta något. Var till läkaren idag och var helt hundra på en halsfluss men icke, bara jävla virus. Är så jävla less på att man aldrig blir tagen seriöst hos doktorn heller, ofta jag går dit för att jag tycker det är kul liksom. Nej fyfan!
 
Jag och Patrik bokade resa i måndags, så i september får jag äntligen åka tillbaka till mitt älskade Alanya, en hel vecka med världens bästa vän. Sol, bad, drinkar, brun hud och massa galenskaper, kan knappt vänta. Ska bli så fucking jävla underbart. Exakt vad jag behöver, något och ser framemot. Och snart är det fan midsommar och efter det är det bara fyra veckors jobb sen är det fyra veckors semester med brudarna som väntar, ser framemot det så himla mycket. Bara umgås, se Maggio på Furuvik, sola, bada, dra en sväng till Uppsala och massa annat skoj.
 
Andra saker som hänt
- Påbörjat vägen mot rödhårig igen
- Fått upp ett nät på balkongen så Cocos kan va där ute (Tack brorsan och svägerskan)
- Haft Bruce på besök en vecka
- Dragit av en rejäl fylla med tjejligan (alldeles för mycket shots sluta med värsta bakfyllan på år å dar)
- Läst ut ännu mer böcker och beställt fler
- Träffat någon speciell (jag som inte skulle dejta på resten av 2015)
- Gjort min första flygande jacob
- Tillbringat alldeles för många timmar i sängen
- Ätit årets första svenska jordgubbar
 
Nu ska jag dricka mitt te och kolla på criminal minds. Godnatt.
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback