Störst av allt är kärleken

Halva juni har gått nu och om en vecka är midsommar över, det är ju helt sjukt.
 
Ledig helg och jag har njutit av den varenda sekund. Igår var jag på landet och hälsade på, stekte i solen (verkligen stekte, är tomat eller ja kräfta idag, helt jävla röd men det ger sig väl) snackade skit, njöt av lugnet och grönskan och på kvällen grillade vi kyckling, så himla gott. Satt ute länge och sen flyttade vi in i soffan då det blev lite kyligare. Åkte hemåt vid elva och medan jag väntade på bussen hem så kollade jag på studentflaken. Helt sjukt det redan gått åtta år sedan jag tog studenten!
 
Idag har jag laddat hela förmiddagen med skumpa, god mat och städning, för om några timmar så kommer Sverige ha en ny prinsessa och prinsen fått sin Sofia. Nörd som jag är så ska jag följa hela bröllopet framför tvn. Kommer med all säkerhet gråta en skvätt, att se den kärleken som finns mellan dom två är så stort, precis som mellan kronprinsessan och hennes Daniel. Ska även bli spännande och se Sofias klänning och allt glitter dom brukar bära. Gissar på att Viktoria har sin favorittiara i håret, Estelle ska vara brudnäbb, ja de finns tusen saker och se framemot men mest av allt en dag då vi firar kärleken, då en prins får sin prinsessa. :)
 
Och imorgon söndag bär det av till Uppsala för kvalitestid med dom två bästa människorna i mitt liv. Längtar! Ska åka till Ikea och titta lite, kolla ny bikini och några klänningar. Pappa tycker ju min bikini är så ful så han har sagt jag måste införskaffa en ny till Alanya, haha!
 
Annars mår jag så himla bra nu, känner mig så otroligt tacksam för allt livet ger mig. Den där karln som kommit in i mitt liv som en storm gör dagarna så himla härliga och att sommaren sakta men säkert börjar komma.
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och som prins Daniel sa till sin Viktoria, störst av allt är kärleken! :)
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback