Så var det äntligen maj

Så har det gått lite tid igen då, jag sitter i princip aldrig vid datorn längre, hänger mest på instagram via telefon, gör ju allt via telefon eller plattan nuförtiden men tänkte jag skulle berätta vad som hänt sen sist iallafall.
 
Egentligen har det inte hänt så mycket alls faktiskt, eller jo det händer saker hela tiden, så mycket snurr i huvudet och så mycket tankar men ändå inget jag kan dela med mig av här men det har vart en snurrig tid.
 
Han som gjorde mig så glad visade sig vara en fett jävla idiot, aldrig hade jag ens kunnat tro de om honom. Vi har känt varandra så många år och helt plötsligt fick jag ett sms där det står att vi inte ska ses mer, att han inte kan ge mig det jag vill. Okej, jag förstår att man inte kanske känner något och hela den biten, man styr ju inte över sina känslor men att han ens gör det på sms, det var som en jävla käftsmäll. Trodde han var man nog att våga säga det till mig, en vuxen karl på 35 år med barn men icke. När jag äntligen kunde börja andas normalt igen så kommer han med nästa jävla käftsmäll, Vi har ju smsat och hållt kontakten även om vi inte dejtat längre och vi har pratat barnförbjudet och så går de några dagar utan att vi hörs och sen helt plötsligt har han raderat mig över allt och blockat mig, han säger han ska berätta sen varför men istället får jag via en vän veta att han träffat en tjej, detta fyra dagar efter att han senast sa att han ville jag skulle komma hem till han och ligga...hans försvar var att han försökte berätta, hur fan försöker man berätta något? Suck alltså. Jag skiter egentligen i själva grejen att han skaffat en tjej, för han förtjänar och få vara lycklig men han kunde sagt det till mig, Tre år har vi känt varandra, vi har dejtat och vi har delat en del saker som jag inte delat med någon annan Jag har alltid sett han som en vän och det här var vad vår vänskap var värd i hans ögon, Jag kommer nog aldrig förstå varför de är så svårt och vara ärlig...han måste ju träffat den här tjejen samtidigt som mig och det gör mig ledsen och besviken men nu är han ett avslutat kapitel.
 
Jobbet rullar dock på och det är så himla skönt. Har dock redan börjat räkna ner för semester, ca 8 veckor dit. Ska bli den bästa sommaren någonsin i år, det kommer dock bli svårt och slå förra sommaren men vi ska göra allt vi kan för att det ska bli bästa sommaren. Hoppas på massor med sol, bad och värme. Vin på kvällarna och så lite små utlykter med dom bästa i mitt liv. Och jag tänker inte för något missa Maggio på Furuvik sista veckan på semestern, och jag hoppas jag även ska kunna se Ledin.
 
Andra saker som hänt
- Varit ner och hälsat på mamma och pappa
- Läst ut bok fyra i Crossfire-serien
- Läst en massa andra böcker
- Gått och kärat ner mig i haremsbyxor (köpt tre par nya!)
- Druckit massor med festis med kolsyra
- Testat Loka persika, godaste lokan någonsin
- Hängt med mina flickor och skvallrat
- Bestämt mig för och bli rödhårig igen
- Börjat kolla upp körskolor
- Vart sjuk
- Sökt jobb i Uppsala
 
Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan igen och försöka sova bort min jävla förkylning. Hörs, hej!